Интервю с Madboy

Темата е заключена.

12.06.12
18:31

Затварям темата за въпроси към Madboy.
Очаквайте интервюто съвсем скоро!

Темата беше редактирана от Ани Костова на 23.06.12 14:57.

1.Как се запали по силовия трибой?
2.Какво е твоето мнение за забранените медикаменти?

1. Кои са основните хранителни принципи които спазваш?
2. Кои са основните тренировъчни принципи, които използваш?
3. Какви асистиращи упражнения използваш?

Изпадал ли си в застой (на сила) и как си го преодолявал?
Какъв тип добавки използваш?

13.06.12
23:27

Хайде де, с малко повече въображение :)

13.06.12
23:28

Кое те мотивира най-много?

13.06.12
23:43

Хейтърството ли е успешният начин на общуване за теб? А на живо? Липсата на човекът пред теб кара ли те да общуваш по начин, по който не би на живо или би ли стоял зад думите си и със същият тон на живо и пред всеки?

13.06.12
23:50

Кой ще е следващият ти наркотик, ако/ти забранят кока-колата и как ще ти се отрази това?

Как си “лекуваш” мазолите? Сигуен съм, че ги имаш в изобилие :)

Размерът има ли значение? Не класическия въпрос ест. имам предвид в спорта.

Чувал ли си за уважение към по-възрастните ?

Не искам да приемеш въпросите ми като остри, радвам се и адмирирам постиженията ти. Успехи занапред!

14.06.12
00:53

Защо не качиш малко килограми ?
Какво толкова ти дава постоянното себедоказване ?

Мнението беше редактирано от NRG на 14.06.12 00:53.

14.06.12
01:00

Според теб каква е разликата в това да употребяваш забранени субстанции, с които да вдигаш повече килограми и това да ползваш “дрешки” без които буквално да не можеш да повториш същите резултати ? Оправдай си избора ?

14.06.12
13:41

1. Мислил ли си вбъдеще да се преориентираш в друг спорт? Кои са другите спортове, които харесваш и наблюдаваш с интерес.
2. Освен сила, какви други качества, спред теб, развива трибоя ?
3. Какво мислиш за жените, занимаващи се със силови спортове?
4. Поддържаш ли съзнателно това тегло, или просто не можеш да качиш повече килограми? Ограничаваш ли се в храната?
5. Музиката важна ли е по време на тренировка и каква е тя?
6. Кой са трите най-важни неща, за да бъде един човек успешен състезател?

14.06.12
13:47

Я да подпитам и аз малко:)
1. Има ли роля човекът до теб в развитието и успехите ти или по-скоро е пречка?
2. До колко половинката пречи или не в спортната кариера?
3. Мислил ли си, какво би било развитието ти в страна различна от България, в чисто спортен аспект?

Кое отличава аматьорския от професионалния спорт по отношение на начина на мислене?
Спортът здраве ли е (както гласи известната поговорка)?
Какво не си готов да пожертваш в името на успех в едно състезание?

14.06.12
19:58

Как помпаш бицепса преди диско?  (grin) (muscle) (grin)

Мнението беше редактирано от K K на 14.06.12 19:59.

15.06.12
00:36

Идвало ли ти е някога заради застой в килограмите да се откажеш от трибоя? Ако е нещо друго,какво е то?
Какво би те накарало да спреш да се занимаваш с трибой и главно да се състезаваш?
Защо точно трибой ? Какво те привлича в него?
Би ли жерствал здравето си заради спорта ? Ако да ,защо.Ако нe,защо?

22.06.12
00:33

Ако ти предложат доживотно спонсорство, масажисти и треньори от друга държава, би ли се състезавал за нея?

Медалите, които спечели, мотивират ли те да се състезаваш на национално ниво или вече тръпката се губи?

Ако повече хора приличаха на теб, България едно по - добро място ли щеше да бъде? Защо?

Смяташ ли, че ако беше по - сериозен в подготовката си и хранителния режим, щеше да имаш по - добри резултати? /Напр: Лягаш рано, ставаш рано.  Храниш се по часове, само с качествена храна, не се натоварваш с учене и т.н./ Тоест, извличаш ли максимума от себе си на този етап?

Каква цена заплащаш за медалите, които печелиш?

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 22.06.12 00:34.

22.06.12
00:47

казано от Madboy на 13.06.12, 23:27:

Хайде де, с малко повече въображение :)

Стринка ми навремето ме съветваше да избягвам миньончетата защото били толкова злобни, че им пречело да порастнат. Ако след време имаш дъщеря, дали би и дал подобен съвет за мъжете миньончета?  (devil)

HE

22.06.12
17:58

Валдис, засегна темата, та и аз да се включа:

- Кълват ли мацките на медали :D
- Как реагират, като разберат, какъв си
- Какво ти е мнението за сезонните спортисти или т.нар. летни билдъри /никога няма да ми простят въвеждането на тоя термин/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1