The GYM

20.07.05
01:32

Къде по-точно се намира “The GYM”?

от 86 посетители никой не знае къде е  The Gym

[quote author=“delyan”]от 86 посетители никой не знае къде е  The Gym

Странно е, че ти уж знаеш ама не си написал е и тия 86 и те така.

Те станаха 155 вече. В http://bulphoto.com пише, че бил най-големият в България затова се учудих, че никой не знае къде е. А, аз го знам, но виртуално, само от интернет.

22.07.05
22:29

в ж.к Стрелбище до супермаркет Чар  блок1
тренировката е 8 лв

22.07.05
23:26

[quote author=“westsa”]тренировката е 8 лв

Тия наред ли са? :shock:  :shock: До бившето ми даскало е фитнеса ама за тия пари на оптимум джим ще отида! 10 пъти повече си заслужава!

[quote author=“westsa”]в ж.к Стрелбище до супермаркет Чар  блок1
тренировката е 8 лв

Че аз за 2 тренировки половин кило протеин мога да си взема  :shock:
Сигурно е само за хора в “картофения” бизнес  8)

[quote author=“westsa”]в ж.к Стрелбище до супермаркет Чар  блок1
тренировката е 8 лв

Westsa,
мерси...

[quote author=“YODA”][quote author=“westsa”]тренировката е 8 лв

Тия наред ли са? :shock:  :shock: До бившето ми даскало е фитнеса ама за тия пари на оптимум джим ще отида! 10 пъти повече си заслужава!

Yoda,
къде е оптимум джим?

23.07.05
21:15

Днес ходих до въпросната зала и мисля че е ок. А цените не ми се струват странни - повечето зали от този клас са със сходни цени :)

Намира се в ж.к. Стрелбище, ул. Хайдушка Гора 111. Като идваш по бул. България от центъра, на Гоце Делчев - завиваш на ляво, после 3тата пряка на ляво пак, после 2рата надясно и там се вижда. Още на Г.Делчев има табели указващи пътя ;)

ВН

24.07.05
22:23

В http://bulphoto.com пише, че бил най-големият в България затова се учудих, че никой не знае къде е. А, аз го знам, но виртуално, само от интернет.

Хората са се пресилили в изказванията си. Реално салона е 2 етажа и не мисля, че е най-големият в БГ... Те явно визират цялата сграда но там има и салон по бокс и стрелбище това типичен фитнес ли е? Не мисля! Я да видим... кардио за дамите докато господата тренират, бият се на ринга или стрелят... Като в дивия запад :) , ама по лъскаво!

JI

30.07.05
23:14

8 лева ! ? ! ?! ? ! аз за а 1 лев ходя в зала където уредите са нови за всеки си има отделно тежести и дъмбели пред всяко вело има телевизор и залата е просторна и не е фрасх абе сичко е перфектно .... ако не вярвайте идвайте във варна във велев :) бтв видях тигра там познах я по снимките страшна форма

30.07.05
23:37

8 Кинта няма да дам никога за една тренировки не стига че имам проблем с набавянето на белтъчини ами ще им давам и 8 кинта

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1