Kak se podstrigvate?

Темата е заключена.

07.06.04
12:30

Ne e mnogo svurzano s bodybuildinga, no e 4ast ot vun6nia vid. :)  Vsi4ki li ste gola glava ili ima niakoi “buhnal” ot kef… Vsi4ki, koito poznavam i se zanimavat s fitnes sa 0 nomer ili 1. Kajete za6to haresvate pri4eski kato svoiata?

LE

07.06.04
12:50

Еи какви теми отворихме вече във общи :shock: !
Аве хараби е не може само за тренировки да се говори!
Аз съм с дълга коса и изключително много ме кефи да си правя различни причеки,а с дълга коса,изорът определено не е малък.
Между другото съм с руса коса и сини очи................Буахаххахахахахха,ех само дето няма момичета да го прочетат ама аиде!

07.06.04
12:56

az v momenta sum 3ti nomer. Vinagi sum bil s kusa kosa. Spored men s kusa kosa izglejdash nqkak si “po-majestven”:))) A i jenite me haresvat poveche taka :))

P.S. men lichno ne me kefi brusnata glava…nz zashto

07.06.04
13:14

Късо некво... пък и повечето време съм с шапка неква  :?

В момента бия към 11ти номер, с буйни черни къдрици ала Луиш Фиго (поне в количеството гел го докарвам, даже имам повече брада от него :)). И като ме хванат лудите махам всичко до първи номер, ама напоследък ме кефи да съм рошав.

Ако вече стигнем до там, че да разпитвате жените какви дамски превръзки използват или мъжете каква тоалетна хартия предпочитат, ще трия постове :). (Въпреки всичко има една тоалетна хартия на целувки по 4,50 ролката, много е добра :)).

07.06.04
15:36

Най-често 1-ви или 0 номер :D ! Може да е често срещано в нашите среди (в нашия град не е чак толкова), но мен ме кефи! От време на време я оставям малко да порастне!

07.06.04
18:06

ahaha..moita e kak stana ot legloto..takava she e cql den ..v smisal roshaf sym qko:))) s malko gel staam oshte po roshaf ...a pyk i tyi kato profesiata mi e elektrichar i chesto me lovi toka..sami razbirate

07.06.04
18:51

Аз пък съм с късичка щото така съм по-красив 8) Преди бях с по-дълга ама е много жега през лятото  :roll:

SN

07.06.04
19:42

Пък аз мойта четина я стрижа 2-ри номер и туй го правя на всеки две седмици  :)  Просто така съм по-готян  :D

07.06.04
19:57

e az sum s malko kusi4ka,no ne mnogo….ob6to vzeto normalno

07.06.04
21:16

Преди време бех с дълга коса, но сега предпочиам да я стрижа първи номер през месец - много по-удобно е :)

08.06.04
01:46

wow, добре, че аз ще се въздържа от обяснения, като гледам как сте се развихрили.., но поне като lesno_nema, за да се включа някак, мога да посоча цвета на очите - зелен

HE

09.06.04
17:27

Постригвам се 1-ви номер по-добре се чувствам особенно през лятото  :wink:  :!:

04.04.06
15:35

Мойта е към6-7 момер - рошав ;)

04.04.06
15:38

Моля, не изравяйте толкова стари теми!
Темата е на две години, освен това има нарушение на правила, въведени по - късно, а и не е свързана с бодибилдинга. Затова се заключва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1