10.06.11
23:34
Здравейте,
попаднах на този уред в интернет. Разбира се, че той е комерсиален продукт и има резон да има положителни отзиви, но би ме интересувало дали някой от вас тук го е ползвал и съответно какви са му постиженията и впечатленията. Идеята ми е да е допълнение към фитнеса, евентуално за 1-2 пъти седмично вкъщи. Цената му не е малка, вай от чужбина поне около 400 лв. излиза, но ако и качествен и може да се ползва наистина навсякъде това е голямо предимство!
Откъде може да се купи в България или трябва да се поръчва в чужбина?
Благодаря и поздрави ;)
Нещо няма мнения по въпроса? Нека направя нещата по-ясни...
TRX Suspension Training Homepage
http://u.jimdo.com/www8/o/s3250679c44d6cf6b/img/i51db3ca8872651a0/1286745256/std/image.jpg
11.06.11
16:43
един приятел си купи подобна система(suspention training system) и е много доволен. разлиаката е че той я ползва с поне 10 човека дневно, а не сам вкъщи. трябва да си помислиш какво точно ще правиш на нея и дали си струва парите. най-голяма полза има от хоризонталните набирания, лицевите опори и кофичките. трудно е да накараш някой да прави другите упражнения и трябва фантазия. можеш да си направиш сам нещо подобно, ако ти е за лична употреба.
Здравей и мерси за отговора,
прав си, реално повечето упражнения изглеждат доста авантюристично и предполагам за техниката трябва време. Реално идеята ми беше в дни, когато времето е кът и тренировка вкъщи и по-бърза да използвам уреда, като да използвам приложеното ДВД с упражнения или евентуално такива от интернет, понеже виждам, че май има такива. 400 лв. наистина не са малко, но като се замисля колко пари се дават за добавки все пак се преживява.
Иначе го търся изцяло за лична употреба и наистина може да се замисля и сам да направя нещо подобно.
Други впечатления?
Поздрави,
11.06.11
17:38
в упражненията няма толкова техника, има фантазия. можеби един дъмбел 20-30 килограма ще ти свърши по-добра работа от това.
11.06.11
22:43
Доста читав TRX можеш да си направиш и сам за 30тина лева.
поздрави
П.П. имам един такъв вкъщи
12.06.11
01:26
казано от Лазар Радков на 11.06.11, 22:43:
Доста читав TRX можеш да си направиш и сам за 30тина лева.
даже по-готин ще стане. Можеш да използваш осигурителни ремъци или поглъщатели на енергия (височинно оборудване).
Благодаря Ви за отговорите.
А цялостно такъв уред успява ли да натоварва успешно тялото и мускулните групи и съответно да е пълноценен заместител на фитнес тренировка?
Поздрави,
12.06.11
22:03
казано от munich на 12.06.11, 10:54:
Благодаря Ви за отговорите.
А цялостно такъв уред успява ли да натоварва успешно тялото и мускулните групи и съответно да е пълноценен заместител на фитнес тренировка?
Поздрави,
Здравейте, видях темата и искам да споделя някои неща относно TRX: Системата може да се купи от България- от половин година има официален вносител на 2 вида.Просто потърсете в чичка Гугъл сайта,за да не правя реклама тук.... От тях си купих TRX Foce Kit, който е на цена от 159 лв и съдържа Дивиди с програми и упражнения, учебник и стопер за врата.
Просто всичко си дават хората, дори цената им енай-ниската за Европа…но както и да е.... От повече от 10 години съм по зали-фитнес и бокс и досега не бях срещал толкова ефективен уред…След първата тренировка така се напомпах,че не повярвах какво става с мен....пък и не бях уморен.
Отделно искам да кажа,че привлякох всички около мен да тренираме заедно-приятелката ми, приятелите ми. Ползваме по 10 упражнения и искам да кажа ,че те са достатъчни -някъде около 45 мин пълно натоварване на цялото тяло. Искам също така да споделя, че много познати ми казват,че могат да си направят собствен уред-от подръчни материали и щяло да ми излезе около 50 лева.
Може и така да е,но аз съм привърженик на готовата и качествена продукция, пък и защо да се мъча за нещо, което нямам идея как ще изглежда накрая....но това си е мое мнение… За финал искам да кажа,че не трабва да се съмнявате в действието на TRX- има такова и не се описва с думи просто.
Препоръчвам го горещо.
@Nikola Hristov: Намерих страницата. Би ли казал дали всичко изглежда истинско при тези вносители на TRX, че разликата в цената тук е толкова голяма, че направо се съмнявам. Иначе вие само упражнения от ДВД-то ли правите или и от други източници има?
@Deuce: То реално си е като халки, ама може да се правят и други упражнения с тях.
Поздрави,
13.06.11
19:44
казано от Deuce на 12.06.11, 19:35:
Ако бях на твое място,за тези пари бих си купил едни халки :)
Братле, с халките имаш лекичко ограничение при изпълнението на някои упражнения. Не отричам,че и те са ефективни, но TRX е една идея повече адаптиран към аматьори и едновременно с това за профита.
Ако искаш, вземи си халките, а аз TRX-а и да се видим някъде/ако си от СФ/ и да се убедим взаимно....пиши на ЛС.
@Nikola: Би ли могъл да погледнеш и моето въпросче?
Благодаря предварително! :)
17.06.11
08:09
казано от munich на 17.06.11, 00:16:
@Nikola: Би ли могъл да погледнеш и моето въпросче?
Благодаря предварително! :)
Доколкото си спомням, ти писах на ЛС...още на следващия ден, след твоето питане!!!!!!!!
Ако нямаш нищо в пощата, поради “активността” на админите, бях ти писал,че си струва за тези пари, а и уреда си е щатски-оригинален.Значи ползвам го от 3 месеца вече и няма ядове, а му се изредиха поне 100 човека, освен мен...нямам думи.
ето ти тела на фирмата: 0885 426680
17.06.11
08:13
казано от munich на 12.06.11, 22:04:
@Nikola Hristov: Намерих страницата. Би ли казал дали всичко изглежда истинско при тези вносители на TRX, че разликата в цената тук е толкова голяма, че направо се съмнявам. Иначе вие само упражнения от ДВД-то ли правите или и от други източници има?
@Deuce: То реално си е като халки, ама може да се правят и други упражнения с тях.
Поздрави,
Забравих.....тренирам от материалите към уреда.Дори като питах пичовете от фирмата-вносител за допълнителни материали, те ми подариха още 2 диска с упражнения-от по-скъпите комплекти са ги копнали.Няма нищо общо с халките, повярвай ми!То се е кощунство-при тази цена, при повод,че е оригинален уреда и при целия му ефект, да не го поръчаш....познавам един от шефовете на ММА и той “полудя” като разбра,че е на тази цена и поръча 20 комплекта ....
23.10.11
14:54
Този уред го използваме във фитнес ЦСКА вече 1 година.Дава много добро натоварва не при завършване на упражнениятя за дадена група мускули.Произвеждаме го за наши членове на цена 40 лв.За поръчки-0888412713-тасев
14.06.12
16:07
Здравей, погледни ТУК Уреда се казва Mypower Gym и е аналог на TRX с подобрени функции и супер цена. Поздрави!
Мнението беше редактирано от Ivan Germanov на 14.06.12 16:08.
04.05.16
00:46
А сега откъде мога да си закупя такъв уред :)