30.07.05
21:39
А е казаха ми че е добре да се пие трибестан.Едно момче ми каза че мога да си го набавя от някоя аптека или пак да си набера.Аз си намерих на село ама кат незнам точно коя част се ползва корена ли нагоре-стеблото и листата.След това кажете по колко долу горе да слагам примерно в500 мл вода.Сащо така кога да го пия -преди след тренинг или преди лягане 10х предварително :D
На село си намерил Бабини Зъби билката ли ?
Защото това на хапове е екстракт и ако пиеш билката на чайче трябва да изпиваш доста големи количества.
31.07.05
08:05
пич аз знам че 75 мг трибулус екстракт ти е равен на 5 грама сух продукт верно требе да испиеш не много ами мнооооогоооооо :P сметни за 1 грам требе да испиш....близо 70 грама сух екстракт ...
31.07.05
11:21
е 70 грама много ли са? 2 дози протеин!добре че не е половин кило.дайте повече подробности,как се вари и т.н.
05.08.05
21:07
Ами и аз за това питах как се вари и тн.. Ами да на село си намерих билката тва е нешто като бодил.Сащо така кое по точно се бере и тн повече информация да ми даде някои
06.08.05
11:43
пич ма фани си го купи не е скъп ко ще се занимаваш да го береш шпа да го вариш и куп други простотий
Най евтиното е креатин + трибестан за около 12лв на Трибестфорс
има го по аптеките
10.08.05
09:07
[quote author=“vanisher”]Най евтиното е креатин + трибестан за около 12лв на Трибестфорс
има го по аптеките
я пак .... кво е тва нещо ?!? та е толкова ефтино ?!? колко е трибестана ?!? и колко креатина ?!? и колко са сапонините в трибестана ?
нещо е нереално ефтино :P
Евтино е, щото не е същото.... фуростаноловите сапонини сигурно са в много нисък процент и се обезсмисля... нали се сещаш, че никой няма да ти даде як трибестан, че и креатин за без пари... ;)
Значи аз искам да попитам за тоя трибестан, колко пари е и от каде мога да си купя, понеже питах в няколко аптеки и нямаше. Значи аз съм от Видин, ама ако в София или Враца може да се намери по-евтино бих прескочил да си взема 8)
[quote author=“Boxata”]Значи аз искам да попитам за тоя трибестан, колко пари е и от каде мога да си купя, понеже питах в няколко аптеки и нямаше. Значи аз съм от Видин, ама ако в София или Враца може да се намери по-евтино бих прескочил да си взема 8)
При нас е 24 кинта кутията с 4 блистера май беше та 6 ли бяха
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]При нас е 24 кинта кутията с 4 блистера май беше та 6 ли бяха
Каде е това при вас? И колко таблетки има в един блистер?
Така значи намерих си трибестан за 29 лева. Шест блистера по 10 хапчета. Вече съм започнал да го пия, мисля че 3 пъти на ден е достатъчно. Въпросът ми към вас е колко време да карам така и накрая трябва ли да взимам поддържаща доза?
Точно този, който си намерил е доста добър - пиеш, докато свърши, това е. След кратка почивка, ако прецениш почвай пак.
един приятел ми каза че ми е намерил трибестан някав 60 хапа за 6 кинта .... ама нешто ме самнява да е качествен ..... а по принцип как трябва да се пие ? Казвали са ми че пак се пиел в няква пирамида като стероидите .. ?? :)
Ами като разбереш откъде го е взел, да не забравиш да кажеш и на нас!!! Аз си купих на Софарма, за 34 лв, много пари, бе, направо ми се къса сърцето..Ама мира нямах преди да го пробвам..
04.11.05
09:58
е пич ти пък ще питаш за тва във сички теми ли .... ето ти тая тема там съм ти отговорил
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=9401
или прочети ...ей тва за да ти стане малко по ясно
http://bb-team.org/stuff/000086.php
13.06.11
16:18
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.06.11 16:21.