14.06.12
20:46
Една кондиция рожба на Славко, за мен е перфектна като структура,
натоварване и възможност за постоянно подобряване на резултатите.
Публикувам я вместо него.Едно много приятно занимание в летните следобеди.
Ако Слави реши да и даде по-подходящо име.
15 бърпи и 400 м.бягане ,започвате в началото на всеки 3 минути.
Старирате с първият рунд,финиширате,почивате колкото ви остава до 3-та минута и започвате отново.
Продължавате докато не излезете от 3-те минути.Пример : Завършвате за 03:08 край на кондицията.
Едит:Славе, редактирай по твоя преценка.
Приятна тренировка (devil)
Правил съм това НЕЩО около 5-6 пъти.
Последият път днес 200120614: 6 рунда .
Пъреият за 2:00 ,останалите с по10-15 сек.отгоре,петият приключен на 14:58 и старт след 02 сек.(puke)
Това е наистина нещо много приятно:)))
Аз съм го правил два пъти...и двата завършвах 5-ия рунд на кантар...почвах 6-ия, но не успявах да влеза в 3-минутния лимит...
Бях го пускал на един лекоатлет...медали на 800м., медали на щафети 4Х400…кляка 190, бута 140, абе яко копеле...
Вика ми ” брат, това мога да го правя цял ден”...:))))...издържа 9 рунда и почна 10-ия, ама правеше бърпита за сефте:)))
Идеално е и за жилетка на +5 до 10кг.
казано от slavko на 14.06.12, 21:00:
Това е наистина нещо много приятно:)))
Аз съм го правил два пъти...и двата завършвах 5-ия рунд на кантар...почвах 6-ия, но не успявах да влеза в 3-минутния лимит...
Бях го пускал на един лекоатлет...медали на 800м., медали на щафети 4Х400…кляка 190, бута 140, абе яко копеле...
Вика ми ” брат, това мога да го правя цял ден”...:))))...издържа 9 рунда и почна 10-ия, ама правеше бърпита за сефте:)))
Идеално е и за жилетка на +5 до 10кг.
Мерси за сега за последното .
С жилетката се очертава един проблем: Хващам тен на “Жилетка с тежести”:D
Славе,айде бе(muscle) умувай и други подобни (handshake)
Ела на басейн в събота тогава, той е точно зад стадиона, където тренираме, може да ходиш гол, на нас с Тоди не ни пречи хахаха.
Така няма да имаш разлики.
Иво, ще те помислят за аграр загорял на потник верно не е оферта... виж ако си сложиш една пудовка и се изпечеш на нея ще си Дъ босс :)
казано от ISB на 14.06.12, 21:04:
Славе,айде бе(muscle) умувай и други подобни (handshake)
Няма как да не отбележа приликата в мисленето на Слави и един бивш шампион (Graham Holmberg)
7 sets
7- front squat (225)
7- 36” box jumps
7- weighted strict ring pullups (45lbs)
*start sets every 3:00 minutes
-публикувано у фейса :)
Горе-долу няма нищо общо, ама е почти същото:))))))
Не го чета Греъм Холбърг, не ме кефи как тренира, не ме кефи как изглежда:)
Това си го измислих, като втора тренировка за деня...без тежести, без експлозивност...наистина за кеф:)))
Задъхва те, жилетката би го направила много сериозна бегова кондиция...и си е лично мое:))))
Я провери 800м.-30 суинга-800м., да не го е патентовал някой, че се изложих:)
p.s. шегувам се, смятам знаеш:)
Мнението беше редактирано от slavko на 15.06.12 09:38.
Аз те разбрах, ама ти мен не :).
Аналогията не е по плагиатство, а по шампионство бе май френд. Един бивш и един бъдещ :)
От твоите уста, в ушите на бога на аеробната издръжливост:)
Знам, че се бъзикаш:)
Първи опит, който съответно налага да си напиша най-накрая програма КАК ще тренирам и ЗАЩО.
Днес ще се постарая и ще я дам за одобрение на Всевишния под Тепетата.
2 рунда успях, 3-и реших да не пробва, защото първия завърших за 2:50 и имах 10 сек, почивка, втория 2:54, третия щеше да е над 3 мин и щях да сдухам повече ( и без това сдухах)
Та така, 1 път в седмицата ще мъча на Славко това бегово, защото е много гадно.
Мнението беше редактирано от Блажка на 04.10.12 17:50.