Плодовите млека и лютеницата - трябва ли да се избягват?

14.06.12
00:03

Трябва ли плодовите млека и лютеницата да се избягват при покачване на мускулна маса?

GI

14.06.12
00:17

deleted

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 19.06.12 10:30.

14.06.12
00:22

Ясно. Въпросът ми общо взето беше дали мога да си замествам нискомасленото кисело мляко със стафиди с готовите купени плодови млека и дали мога да си мажа филийки пълнозърнест хляб с лютеница.

Мнението беше редактирано от Пламен Кулев на 14.06.12 00:22.

14.06.12
06:23

Може, за лютеницата аз лично забележки нямам, но плодовите кисели млека - не, а и имат много захар. По добре послушай съвета на колегата по-горе и си направи сам комбинация от кисело мляко + плодове.

14.06.12
11:47

казано от Dampio на 14.06.12, 06:23:

Може, за лютеницата аз лично забележки нямам, но плодовите кисели млека - не, а и имат много захар.

В лютеницата сигурно няма захар и олио? ;)

казано от Петко К на 14.06.12, 11:47:

казано от Dampio на 14.06.12, 06:23:

Може, за лютеницата аз лично забележки нямам, но плодовите кисели млека - не, а и имат много захар.

В лютеницата сигурно няма захар и олио? ;)

хахахах никаква :D

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 14.06.12 21:32.

14.06.12
21:55

То че на всички им е смешно ясно.Лютеницата има захар, олио....ясно, плодовите млека са жива глупост и това е ясно, НО все пак момчето няма да кара на филии с лютеница и плодови млека :)
Ако са в умерени количества и останалата част от храната е в час няма кой знае колко да повлияе

казано от krasimirr на 14.06.12, 21:55:

Ако са в умерени количества и останалата част от храната е в час няма кой знае колко да повлияе

Напълно си прав :)

14.06.12
22:44

Едно домашно кисело мляко и вътре плодове .
Лютеницата домашна.

14.06.12
22:55

Кисело с мед - домашен, или сухи плодове. От магазина се купуват ПРОСТИ, сурови храни. Всичко обработено има шит.

15.06.12
20:53

За лютеницата мога да кажа,че се прави с нишесте и боя:)Имам един приятел дето прави лютеница,майонеза и конфитюри.С очите си съм видял как бъркат боите и есенциите.Така че не си купувайте тая отрова.Ако не си правите домашни,по пазарите има баби и дядовци дето продават истински сладка и лютеници.

16.06.12
01:09

кво пък му е вредно на нишестето?

16.06.12
13:03

Ето едно много добра рецепта за хляб с лютеница:
Обилно намазваш филията с домашно приготвена лютеница, изхвърляш я и вадиш луканката.

Не мога да разбера едно - защо изобщо трябва да се обсъждат “храни” като плодови млека и лютеница и то що се отнася до покачване на мускулна маса???
И да - трябва да се избягват независимо какви са ти целите. Не вярвам да са нещо, без което не можеш. Още повече, че по-здравословните и диетични заместители са къде, къде по-вкусни. И си знаеш, че е домашно.

16.06.12
22:01

Е... хайде, хайде. Като че ли всеки си вари лютеница вкъщи, аз дето съм от село и си ям такава от магазина! За плодовите млека съм съгласен, те са си шит. Ако не си решил да качваш маса с филии намазани с лютеница няма проблем да я консумираш с месо, картофи или каквото се сетиш. Напоследък чета много интересни неща за “здравословното” хранене, най-вече от хора живеещи в големи градове в някакви кутийки. Съгласен съм да се храниш здравословно, но да си отглеждаш сам плодовете, зеленчуците, животните и всичко останало... но това няма как да стане според мен, освен ако не се занимаваш с това нещо сериозно или не се изхранваш с него. Пък и ме съмнява някоя тренираща дама или билдер да стане призори и да изчисти на прасетата, да ги нахрани, да издои кравата и т.н. :)

Мнението беше редактирано от Old Timer на 16.06.12 22:02.

19.06.12
15:20

Трябва да се коментират такива храни много ясно и ще ти кажа защо.Първо защото е форум. После защото много които са тук във форума и не разбират нещо , когато задават въпроси все им се казва , че са тъпи , да четат повече,  и т.н. демек се сектирдосват. А току виж утре някой ти прати ЛС защо като е спрял лютеницата не е качил или свалил да речем ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1