14.06.12
23:49
От един месец ходя на фитнес свалях първата седмица ,втората също свалих малко и после нищо не съм мръднала освен ,че съм качила 1 см в прасците и 1 в гръдната обиколка ,не мога да разбера защо спазвам режим на хранене, тренирам и ефекта е никакъв почвам да губя мотивация и да се отчайвам .Моля за някакви съвети ! Благодаря предварително :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.06.12 07:23.
И кое е отчайващото, че си качила в гръдната и прасеца? Да беше в талията, разбирам, ама..... трябва да се радваш според мен ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 14.06.12 23:51.
Ами това,че от две седмици не съм мръднала а и попитах едно момче в фитнеса той ми каза ,че е нещо странно това ,че не мърдам нито в см нито в кг и може да е нещо на хормонално ниво . Та се чудя дали е това или е просто най-нормален застой ??
15.06.12
07:14
Не мърдаш като кг. защото заместваш мазнините , ако си имала , с мускулна маса , а не мърдаш като обиколка - сиреч см. , защото си момиче и не може да очакваш , че ще качваш см . като мъжете поради ред причини.
15.06.12
07:23
казано от sunshine на 14.06.12, 23:49:
От един месец ходя на фитнес свалях първата седмица ,втората също свалих малко и после нищо не съм мръднала освен ,че съм качила 1 см в прасците и 1 в гръдната обиколка ,не мога да разбера защо спазвам режим на хранене, тренирам и ефекта е никакъв почвам да губя мотивация и да се отчайвам .Моля за някакви съвети ! Благодаря предварително :)
За един месец някакво чудо ли очакваше? То ако ставаха така нещата - всички по улицата щяха да са във форма. Не виждам програмата ти, хранителния режим и ей такива дребни нещица, които да подскажат, къде евентуално е проблема, защото кристалното кълбо е на ремонт, пия нес кафе, а шарения боб свърши.
п.п. Какво хормонално бре, да не ти направи изследвания с поглед? Всъщност така поставен въпрос, може да доведе до отговор от типа - Заради положението на Земята спрямо Слънцето.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.06.12 07:25.
15.06.12
07:31
sunshine, качваш активно тегло, тялото се тонизира, мускулите се издуват...такъв е първоначалния ефект при спортуващите. А 1см. чисто и просто може да е грешка при измерването. При вас жените и тялото и настроенията ви се менят честичко в месеца. :)
Като за начало зарежи кантара и метъра. Първите месеци те трудно ще те насочват. Гледай огледалото и това как се чувстваш. :)
Благодаря много на всички за отговорите !! А режима и тренировките като цяло са ми описани в дневника , няма как да кажа точен режим ,защото всеки ден е различно и си ги изчислявам от предната вечер :)