15.06.12
11:56
Здравейте.Искам да ви попитам правилно ли съм разпределил хранителния си план и програмата ми,целта ми е намаляване на телесните мазнини ( изчистване). Висок съм 177см , тегло 81 кг , 18 години .Поради ограниченото ми време тренирам около 18:30 - 19:30 часа.Режимът ми е следният:
закуска 7:00 -овесени трици 70 гр + кисело мляко 150 гр+чаша кафе с кафява захар
късна закуска 10:00 -варени картофи или кафяв ориз 100 гр + 3 белтъка и 1 жълтък
обяд 13 :00- пилешко месо 150 гр+ зелена салата
следобяд 15:00 -ядки 40-50 гр+ 100 грама извара
преди тренировка 17:00 -1-2 плода
тренировка 18:30 -четири пъти в седмицата фитнес през ден. гърди/бицепс/корем,гръб/трицепс,рамо/трапец,ръце/корем, два пъти кардио около 30 минути крос с умерено темпо/неделя почивка :)
след тренировка - тук ще ви попитам дали е подходящ приема на декстроза или дали има по удачен вариант от нея след като целта ми е изчистване
вечеря 20:00 пилешко/телешко/риба 150 гр + зелена салата
Освен това ,свинското месо подходящо ли е или е прекалено тлъсто ? Благодаря ви предварително за мненията и съветите :)
И 3 пъти да го правиш тоя бицепс седмично ефекта ще е същия. Целиш намаляване на мазнините, а даже и не си включил най- голямата мускулна група в тренировките си- краката. Огледалото вкъщи те хваща само от кръста нагоре и за това си ги пропуснал сигурно, или лятото няма смисъл да се правят крака тогава се набляга на гърдите и бицепсите? При такава тренировъчна схема е безсмислено да обсъждаме храната.
15.06.12
14:29
още един летен билдер...малко са сериозните момчета вече
15.06.12
14:51
Георги,краката ми са много развити защото се занимавах с футбол 9-10 години и за тях ми е достатъчно кросовете които правя(те не са на пътека или стадион а в Балкана) :)
казано от Иван Петров на 15.06.12, 14:51:
Георги,краката ми са много развити защото се занимавах с футбол 9-10 години и за тях ми е достатъчно кросовете които правя(те не са на пътека или стадион а в Балкана) :)
На мене да ти кажа гърба ми върви доста добре. Според твойта логика трябва да спра да го тренирам така ли? Меко казано несериозно ти звучи аргумента за краката, но ти си знаеш най-добре. Ако крака се правеха с футбол всички щяхме да ритаме 1-2 пъти седмично вместо да правим тежки серии клек и тяга. Храненето ти ми се вижда доста оскъдно за човек с твоите килограми. Смятал ли си колко калории са това?
Не мога да разбера защо, когато човек не иска да прави крака, се събират 10 бесни човека с пяна в устата и го убеждават, че е п***а или олигофрен. И недай си боже ако не прави клек или тяга...
15.06.12
17:05
Георги това са около 1800-2000 калорий,мисля че са ми достатъчни за да поддържам калорийния дефицит..Що се отнася до тягата предпочитам здравето :)
Мнението беше редактирано от Иван Петров на 15.06.12 17:10.
Тягата е здраве : ) Не е задължителна, както много ще ти кажат, но е упражнение, което ще ти донесе комплексни ползи и ще дръпнеш много с него.
15.06.12
17:09
Не и при човек с проблемен кръст като мен :)