15.06.12
14:54
Мисля да комбинирам BCAA + глутамин + Jack 3d и се обръщам към форума, за да ми кажете дали е възможно. : ) Моля за мнения само по темата. Благодаря!
Да възможно е, бца 3-4 приема по 5 грама всеки ден и глутамина 3-4 приема по 5грама всеки ден.
Ако може да ми разпределиш приема на бца и глутамина, в смисъл такъв - толкова преди тренировка и толкова след. Благодаря! :P (на хапове са)
Мнението беше редактирано от Outsider на 15.06.12 16:30.
15.06.12
16:55
казано от Outsider на 15.06.12, 15:00:
Ако може да ми разпределиш приема на бца и глутамина, в смисъл такъв - толкова преди тренировка и толкова след. Благодаря! :P (на хапове са)
Разгледай статията Верижно разклонени аминокиселини (ВРАК, BCAA) :)
А да ти ги сипя в устата не искаш ли ? Как да знам колко грама са ? Толкова ли си неграмотен, че да го сметнеш сам. На етикета на гърба или отпред (който едва ли си прочел) пише колко хапа колко милиграма са. Сутрин, преди тренировка, след тренировка и вечер.
15.06.12
17:31
Outsider, препоръчвам ти да не ги пиеш, има доста голяма вероятност да се отровиш...
Много ми помогнахте. Безполезни коментари колко искаш.. е т’ва сте българите.. ще намеря помощ в друг форум..
казано от Outsider на 15.06.12, 17:46:
Много ми помогнахте. Безполезни коментари колко искаш.. е т’ва сте българите.. ще намеря помощ в друг форум..
Ако в този сайт не откриеш нужната информация , то просто не се занимавай с този спорт.Толкова е писано по въпроса ти и по още една камара такива , че на хората им е писнало да обесняват.Отиваш в търсачката и има абсолютно всичко от до ...
П.с. 90% от новите искате някой да ви смели всичко на готово и хоп ... малко усилия трябват.
15.06.12
17:56
Ако искаш и при кварталния обущар търси ;) Имаш НУЛЕВО понятие от пиенето на неща, ама искаш да пиеш. Както казах - не е чудно ако се отровиш, но от ГЛУПОСТ! ;) А като не ти харесва - по допирателната и с 300 ;)
15.06.12
18:15
Ние Българите сме така, що ти помак ли си, Турчин ли си или извънземен? Аз лично почвам да разплитам левия чорап, че някакъв готованец го мързи да чете и понеже не му дават всичко на готово, ще пали джапанките. Почвам да ридая безутешно и да знаеш, че направо ще ми присяда обяда без присъствието ти във форума. Ще ме извиняваш, че толкова късно отговарям, но от толкова сълзи ми свършиха носните кърпички, та понамокрих клавиатурата. Някак живота без теб губи смисъла си, железата в залата никога няма да дрънчат по същия начин, протеина никога няма да има същия вкус, дори летните билдъри седят притихнали в ъгъла. :D
Хеад всеки един твой коментар е Уникален....винаги се смея от сърце...!!!!!!
хаповете... 1 преди трен, един след и един през дясното рамо за късмет :D
15.06.12
18:51
казано от NRG на 15.06.12, 18:31:
хаповете... 1 преди трен, един след и един през дясното рамо за късмет :D
МУхахаххахахахаха - тука в офиса се обърнаха да гледат - изубхнах в див смях, като прочетох тва за през рамото.
:D
Мнението беше редактирано от Yakovliev Y. на 15.06.12 18:52.
Ей изцепка ще направя едно сравнение, дано да го възприемеш и осъзнаеш - все едно да си купиш червана кола с 4 врати и да питаш в някой форум колко ще ти гори. Без да си дал абсолютно никаква информация за продуктите как да ти кажем по колко да се приемат ? Хем си бавен хем си отворен, аман от такива като теб, можеше да си смъкнеш малко тона и да се извиниш !