15.06.12
17:30
Мисля да започна редовни тренировки с цел изчистване на мазнини в областта на корема. Висок съм 180см и тежа 83кг. Имам известен опит в залата. Тренирал съм около година, но прекъснах преди 2 така че съм загубил всякакви резултати. Бих искал да ме насочите към определена програма като смятам да отделя голяма част от времето на кардио тренировки. Също така обмислям покупката на л-карнитин или липотропен фет бърнър.
15.06.12
19:47
Стани 90 кила и изчисти до 85 :)
казано от Виктор Стойчев на 15.06.12, 19:47:
- НЕ !!!
Щом искаш да намалиш мазните, направи го !
Ето ти много полезна статия за завръщане в залата ” http://www.bb-team.org/articles/1458_zapochnah-podnovih-trenirovki-a-sega-nakade ”
За “Стъпка шеста” можеш да разгледаш представените програми в сайта. Сигурен съм, че ще намериш подходящата.
казано от Виктор Стойчев на 15.06.12, 19:47:
Аз пък не мисля, че кантара е ориентир кога човек да чисти или да качва. Аз по вярвам на огледалото отколкото на стрелкичките (лично мнение). :)
И аз съм на такова мнение. Имам леко коремче, което искам да изчистя. Смятам да тренирам 3 пъти седмично с 30 мин кардио и кръгови тренировки. Мисля да тренирам вкъщи. Разполагам с велоергометър, комбиниран уред тип гладиатор, лежанка, лост и дъмбели. Съвети?
17.06.12
00:07
казано от Ripper на 16.06.12, 23:01:
И аз съм на такова мнение. Имам леко коремче, което искам да изчистя. Смятам да тренирам 3 пъти седмично с 30 мин кардио и кръгови тренировки. Мисля да тренирам вкъщи. Разполагам с велоергометър, комбиниран уред тип гладиатор, лежанка, лост и дъмбели. Съвети?
Да си купиш карта за фитнес!
Моля без несериозни коментари. Решил съм да тренирам вкъщи докато работя през лятото, а през септември минавам в зала. Насочих се към тази програма http://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno. Мисля да пропусна упражненията за крака и да правя по 30 мин кардио след всяка тренировка.
“Мисля да пропусна упражненията за крака и да правя по 30 мин кардио след всяка тренировка.”
То масово всички пропускат краката ... Най-голямата мускулна група ...
17.06.12
17:22
казано от Ripper на 17.06.12, 16:43:
Мисля да пропусна упражненията за крака и да правя по 30 мин кардио след всяка тренировка.
Направо пропускай всичко, ще ти е най-лесно ;)
18.06.12
00:03
Много, много, много надценяваш кардиото. Тренирай си краката. Как така ще ги пропускаш за сметка на него.. това е пълна глупост.
Л-карнитина го забрави. Не действа.