как да стегна бедрата

R

15.06.12
21:56

Здравейте момиче на 15г съм и тренирам в къщи от 2г първо започнах да тренирам за корема лишавах се от сладко бях на 13г и реших да започна здравословно иначе имах нормално тяло просто се зарибих по фитнес иначе тренирах футбол от доста време може да звучи странно но просто съм такава личност..По-късно започнах да се набирам на лостовете така направих гръб и понеже бях 48 кг исках да направя мускулна маса на краката да развия бедрата и да придобия форма на дупето бях слаба в краката както и в дупето... Питах приятели и те ми казваха яж много направи маса и я превърни в мускул .Аз не съм развила знанията си за мускулите на краката и започнах да ям много калорични неща защото не можех  иначе да налея в краката. У нас постоянно клекове правех дори незнаех дали ги правя точно защотот краката ми станаха по големи от дупето. Научих се с времето на важни неща имам оформени крака но бедрата не са ми стегнати отпуснати са дупето ми има форма но краката са по големи ... искам да стегна и адукторите.Скачала съм много на въже в движение без да спирам по 30 мин тичала съм също но проблема ми е в храненето все пак съм тинейджър и си позволявам по някой път сладко ям от дскл сандвичи но не прекалявам тренирам много за пресата си на лостовете докат не падна.Сега нямам режим ям сладко по някой път и поради натрупването за маса от 48кг станах 53 трябва да си оправя бедрата.Бихте ли ми дали съвет ? ето преди 4месеца когато налях маса
http://prikachi.com/images/835/4888835S.jpg
сега се пооправих но бедрата ми все още не са добре
http://prikachi.com/images/827/4888827j.jpg
http://prikachi.com/images/872/4888872s.jpg

15.06.12
22:05

Еха, супер изглеждаш, браво!!!!

Повечко клекове, напади и ще стане! Искам само да кажа, че си много хармонично развита, дупето ти е леко вирнато, което е супер. Просто си тренирай и си подобрявай резултатите. Това е. Успех!

Нападите са много добро упражнение за тази цел.Изпълнявай ги 3-4 серии по 20 повторения,защото това си е стягащо упражнение,а някой си мислят,че от него може да се качи маса - да ама не. :)

15.06.12
22:25

Изглеждаш страхотно, браво!  Жалко е, че повечето млади момичета ядът само боклуци (или са само на вода и солети :D ) и изобщо не си и помислят да спортуват.

15.06.12
22:28

*Bojidar Yagodin

Защо бе, приятелю, да не може да се изгради маса с тях? Няма такива упражнения като стягащи и за маса.... Слага 100 кг на гръб - прави 8х8 и ето маса :D :D. Напади с над 20 повт е безсмислено..

R

15.06.12
22:59

е благодаря много но за мен все пак трябва да спазвам някакъв режим за крака имам предвид с храненето

15.06.12
23:51

Сега нямам режим ям сладко по някой път и поради натрупването за маса от 48кг станах 53 трябва да си оправя бедрата.

Какво по-точно искаш да им оправяш?

казано от Витан на 15.06.12, 22:28:

*Bojidar Yagodin

Защо бе, приятелю, да не може да се изгради маса с тях? Няма такива упражнения като стягащи и за маса.... Слага 100 кг на гръб - прави 8х8 и ето маса :D :D. Напади с над 20 повт е безсмислено..

Мислех си,че маса се трупа от базови упражнения - клек,хакен клек,лег преса и т.н.,но както и да е.Личи си,че не разбирам явно .. И какви са тези 8 повторения за крака ? За краката иска 10-12-15 повторения... Стига си лъгал хората,че като правят по 8 повторения ще качат маса.Маса се качва на масата :дд

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 16.06.12 08:39.

16.06.12
10:44

Я сметни добре обема на 8х8 и го сравни с 3-4х12 например.  SAME s*it….

16.06.12
10:57

Личи си,че не разбирам явно

16.06.12
11:17

*Божко

Даже ме мързи да ти оборвам абсурдната логика.... Лег пресата къде я сложи в основните упражнения (puke)
Нали мускула расте от натоварването, грубо казано..... маса се прави на маса, ама като си поработил първо преди масата, че иначе като седнеш и задника ти ще покрива площ за 2-ма американци...

Мислете малко от малко.... Ако искаш може да си изложиш разсъжденията да видим има ли пробойни...

Мнението беше редактирано от Витан на 16.06.12 11:18.

16.06.12
11:44

Разгледах ти снимките, а после случайно попаднах на тая тема. Имаш уникалното тяло за 15 годишно дете(дори доста се замислих дали си истинска)... Имаш най-искрените ми адмирации и симпатии!!!
Няма какво да им оправяш на тия крака. Сама си ги пускаш тия филми и си навиваш разни шантави идеи. @Витан ти е казал всичко. Към неговите предложения бих добавил и тяга.

казано от Витан на 16.06.12, 11:17:

*Божко

Даже ме мързи да ти оборвам абсурдната логика.... Лег пресата къде я сложи в основните упражнения (puke)
Нали мускула расте от натоварването, грубо казано..... маса се прави на маса, ама като си поработил първо преди масата, че иначе като седнеш и задника ти ще покрива площ за 2-ма американци...

Мислете малко от малко.... Ако искаш може да си изложиш разсъжденията да видим има ли пробойни...

Мхм... то и мъртвата тяга не е основно упражнение за гръб .. защо тогава не си правиш набирания да видим :)

16.06.12
16:20

Ами всъщност не е основно за гръб. За разлика от набиранията.

DE

16.06.12
16:28

Май наистина си скаран със дефиницията за базово упражнение :D Нищо лично :P

казано от Петко К на 16.06.12, 16:20:

Ами всъщност не е основно за гръб. За разлика от набиранията.

Аз  какво казах ?

16.06.12
18:03

Въпросът ми е следният:
Защо като правя 15 + повторения и се стягам, а не качвам маса и обратното ако правя под 15 повт?
Бонус въпрос (щото съм пич, а пък ти ги разбираш):
Защо ако правя тежки клекове ми растат краката, а ако правя тежки напади не растат?

Като си го чета втория и направо ме напушва на смях... Ще се радвам на обяснение, че да се образовам малко и аз от тоя бб-тийм...

16.06.12
18:14

Момичето е съвсем реално, та даже е и от мойто даскало. Рени, бедрата ти са добре ;)

Мнението беше редактирано от Никола Д на 16.06.12 18:22.

16.06.12
23:16

Според мен не ти трябва нищо понеже ще растеш още и всичко ще се промени  , но все пак като си решила си мисля,че кляканията с лека тежест са добър вариант,също така може би кардио , но може да станат прекалено изчистени което лично за мен на женско тяло е гадно.
Но за стягане освен упражнения (стандартните за крака) не мисля,че има друг похват.ПС:ако прекаляваш с калориите може да натрупаш още Мускулна маса и да станат по-големи но по релефни,ти си преценяш какво търсиш!
Айде успех!

R

17.06.12
22:56

относно това да ли съм истинска да това съм аз да аз постигнах това тяло с много труд воля не ми пукаше от мнението на другите просто постоянно се зарибявах и започна да ме влече всяка мускулна група започнах да уча много неща за да постигна краката и дупето си защото дори сгреших да ям сладки боклуци и теста за да кача маса страх ме беше от химията аз такова нещо не взимам искам да стегна повече бедрата и адукторите тва ми е проблема ядох боклуци сега пак ще почна режим и Ви питам сега пак тичане-скачане на въже- и пак клякане ще помогне ли ще изключа пак въглехидратие само плодове и ще си готвя филета ориз и така нататък...?

Ще излключиш въглехидратите, пък ще готвиш филе с ориз? Ориз - въглехидрат. Аз мисля, че изглеждаш екстра.

17.06.12
23:47

Мале!
Има надежда още! :О
15 годишна,тренира с тежести и има толкова красиво тяло.
Възхищавам ти се,продължавай в същия дух и мотивирай и свои съученички,че да имаме повече женски представители на хомо сапиенс с естетично тяло.

Иначе - клекове,напади,спринтове,скачане на въже - казано е.

18.06.12
20:08

Аз съм в лек шок, не мога да повярвам, че си на 15 години (wasntme)
Едва ли осъзнаваш, че ако отидеш на състезания по фитнес, ще се класираш доста добре и то в категория със жени, които имат много години стаж зад гърба си, а какво остава ако се подготвиш сериозно за състезанието, тогава просто ще избиеш конкуренцията и то на тинейджърка възраст. (nod)
Не не мога да повярвам, че си на 15 години ! (tmi)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1