smile,breathe and go slowly

Темата е заключена.

11.06.12
22:51

Привет на всички тук.
Опитвам се да бъда малко по добра,да водя здравословен начин на живот. Със спорта не успявам толкова ,а и сладкото мн ме влече.На 27 год съм , ръст 160 - 52 кг.
Нямам някаква определена програма за хранете , просто се опитвам да похапвам повече пресни зеленчуци , да не ям тестено (и не ям) но шоколада - убийте  ме ,не мога и не мога да го спра. Преди 2 год бях 47 , дойдох тук (не съм в бг) и буууум 52. Както се закотвих на тези килца ,повярвайте -няма сваляне.. Или ако сваля 1- 2 от тях (с глад ) след това баааам 2 +1 отгоре :( Работата ми е почти на 2 километара, всяка сутрин и вечер ги изминавам пеша.. Много рядко сутрин закусвам, не обичам месо (само пилешко) а от рибата ми се гади. Но пък мн обичам плодови млека , и корнфлейкси.А преди както се замисля , незнам какво съм правила но не съм мислила за диети , и не съм се съобразявала със какво се храня..
Бих написала какво съм хапнала днес , но е голяма каша в стомахчето ми.Уж хелти , пък накрая си похапнах малко чипс от кутията :Х Все още има мн да чета.. Надявам се да постигна някакъв успех .Упоритост и търпение са му майката :) Знам го.
и Все пак шоколада винаги ме побеждава..

12.06.12
23:07

И така.Първи ден започна :) Не се премерих сутринта,защото изхвърчах за работа направо :О
В движение пих кафе , а след това -
закуска - 10,30 - корнфлейкс (пълнозърнест) със парченца бадеми
обяд -12,30 - рап (слата , краставица , чушки)
последната ми почивка е в 4,00 и пак кафе и  корнфлейкс
вечеря 7,00 - овесени ядки със активия (плодова)
За целия ден съм изпила около 2 литъра вода и още толкова нестии праскова :(
Това е за днес. Все пак вечерта не е свършила и силно се надявам да не изпитам онова чувство което ме кара да тараша посред нощ хладилника :)

Мила

13.06.12
08:22

казано от Penka Stefanova на 12.06.12, 23:07:

И така.Първи ден започна :) Не се премерих сутринта,защото изхвърчах за работа направо :О
В движение пих кафе , а след това -
закуска - 10,30 - корнфлейкс (пълнозърнест) със парченца бадеми
обяд -12,30 - рап (слата , краставица , чушки)
последната ми почивка е в 4,00 и пак кафе и  корнфлейкс
вечеря 7,00 - овесени ядки със активия (плодова)
За целия ден съм изпила около 2 литъра вода и още толкова нестии праскова :(
Това е за днес. Все пак вечерта не е свършила и силно се надявам да не изпитам онова чувство което ме кара да тараша посред нощ хладилника :)

Здравей, храната никък не е ок, нито пък е ‘’хелти’‘.
Корнфлейкса не е от ной-добрите избори, плодовото мляко го замени с обикновено такова. Овесените ядки късно вечер също не са добър избор. По-скоро замени сутрин корнфлейкса с овес + източник на белтъчини (яйца-цели, пилешко, сирене, кашкавал-ако млечните ти понасят).
Към обяда също сложи белтъчна храна и мазнини.
В 4 след обяд вместо корнфлейкс сложи добро количество сурови ядки.
За вечеря отново източник на белтъчини, зеленчук, мазнини (зехтин). Ако ти се ядът въглехитрати по-добре ги замени с малко печени картофи.
По принцип малко шоколад всеки ден няма да е проблем, ако останалата част от храната ти е хубава и тренираш, в твоя случай не е така. Ти тренираш ли ?

13.06.12
22:53

Здравей.
Не мога да кажа че посещавам фитнеса,но пък ю-туба е пълен със зумба и упражнения. По удобно ми е във къщи защото свършвам работа около 7,30 вечерта и към 8 съм в къщи.Съвсем отскоро почнах да се замислям относно здравето и тялото си, а и миля че упражненията действат (пуста мусколна треска). И така ,сутринта набързо прочетох твоя пост и ето менюто:
закуската е пропуснах - само кафе набързо
3,30 - пилешко със зелена салата
7,30 - прословутите бадеми(едвам намерих сурови) :)
и знам че това не е по график , но имаме бг телевизия тук , и от доста време рекламират новия кроасан чоко 7 дейс със кокос (намерих го случайно в един полски магазин)  и  много ми се преиска да опитам. мнооого е вкусен :(
Другото което е , замислям се да закупя протеини , просто не ям много месо а съм алергична от пилешко и последователно и от яйца. Това е от мен. Да видим утре как ще е :)

14.06.12
22:00

И така, да се отчета и днес..
9,30 - кафе със сметана (на прах)
12,30 - сандвич със пилешко, бялото на яйцето и сладки чушки,лук (кафяв хляб)
3,00 - банан + кафе със нискомаслено мляко
4,30 - ябълка
олко 7 много бях гладна,а имах във чантана бадеми (около 5-6 от тях)
и сега 7,30 вечерях пилешко със зелена салата
вода (около 1,5 )
Между другото сутринта скочих на кантара и бях точно 52. Сега ми остава да се пораздвижа в къщи със некое упражнение и да лягам че утре дълъг ден ме очаква пак.

15.06.12
22:18

Ето и менюто за днес.
8,30 - кафе + фреш сок от портокал
10,30 -банан + кафе
1,00 - броколи + парче пуешко
5,00 - 10 бадема
7,00 - салата от риба ,чушки ,лук , паста и зелнен боб. (пишеше че е ниско калорично)
И проблемите с колената продължават. Една тъпа болка такава,едвам заспах(ако може да се нарече и заспиване)
И само си викам , потрай - септември е близко ( тогава при чичо доктор).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1