16.06.12
00:34
Здравейте за 1-ви път изготвям НВД доста теми прочетох, доста изчисления направих моля ви се да ми кажете вашите препоръки ии дали е добра.На 15 години съм, висок съм 1,73 и тежа някъде 82 кг целта ми е да посваля няколко килограма и да орелефя. Имам и други въпроси но мисля да ги задам след коментарите по диетата .. :) аа ето я и нея:
всяка сутрин на гладно мисля да хапвам по 1 лимонче преди сутрешното кардио аа преди закуската ии другите хранения по половин
Закуска - 9:00 - половин лимон, 30гр овесени ядки с 100гр кисело млеко, обезмаслено;
Междинна закуска - 12:00 - половин лимон, 100гр бадеми, сурови и 2бр суров белтък ии 1бр суров желтък;
тук между обеда ще ми е 2рата тренировка в залата
Обед - 15:00 - 200гр брокули суров, 250гр бяла риба на скара, 3бр белтък суров ии 1бр желтък суров;
Междинна - 18:00 - плодове, 250гр ябълки;
Вечеря - 21:00 - 250гр айрян, 250гр пилешко месо на скара;
Също искам да попитам да правя ли и за другите дни или се кара 9 дена една и съща на 10тия ден зареждащ и отново пак същата, че това не ми е ясно:?
Аа аз сутрин рано ставам кам 7:30-8:00 ии тичам до 9:00-9:30 ии тогава се пребирам и закусвам, как ви се струва това???
Извинявам се предварително ако има правописни грешки, но българският много много не ми върви. :):):)
Махния ги тея плодове в 18:00 и никога не яж сурови яйца! темата ти е в грешен раздел.
Аз те съветвам да намалиш въглехидратите до 5-10% от калориите и съответно да вкараш повече мазнини, за да е НВД.
Думата “жЪлтък” идва от “Жълт”.Не от “Желе” или нямам представа,как си я написал така.
Каква е идеята на лимона?
Тази закуска е прекалено малка.Това напомня на порциите на Nestle Fitness,как да не отсабнеш с такива грамажи.
Според мен на тази възраст ще имаш по-добри резултати с РБД,като ограничиш junk food и не прекаляваш със сладки неща.Разбира се всичко съпроводенос някакъв вид спорт(било то и фитнес).Твърде ти е рано да се подлагаш на строги диети.
Осен това диетата трябва да е разнообразна всеки ден,иначе няма да издържиш и седмица,преди да поглеждаш с отвръщение към храната.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 16.06.12 12:32.