Странна болка в гърба.

28.05.12
17:46

Преди няколко дни забелязах, че ме боли един прешлен. По принцип мисля, че той си ме болеше от години само ако вдигна нещо тежко над главата си и гърба ми се изпъне на зад. Не съм сигурен че е той, защото онова беше по скоро усещане за болка и минаваше мигновено след като пусна товара. Сега чувствам, че болката е концентрирана в една точка ,а не се разсейва. Лека е и като се свия на пред и опъна гръбнака при коремни преси с вдигнати крака или дори като си вдигна краката на мивката като ги мия. Не е силна, а по скоро колкото да ме притесни. Като почна коремни на 10-та минава напълно като се раздвижа. Не ме боли като тренирам, а само като опъна областта. Болката е в една точка само с размера на 5 стотинки и никъде другаде. Мислех си да не е някой шип, защото май имам тук там малки, а времето е влажно или пък да не съм натъртил при коремните, защото ги правя на твърда  лежанка. Преди не ме е е боляло, а от няколко дни лекичко боли и то повече като се залежа или като се сгъна напред силно от самия гръбнак, защото прешлена е някъде в средата между кръста и раменете.

16.06.12
12:47

И аз имам нещо подобно от 2 дни, какво стана при теб, ето я моята тема  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/61790

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1