07.06.04
01:35
Ето Ви още една високо белтъчна идейка за вечерно време, особено при диети.
Варите 5-10 яйца или там колкото ядете (да са твърдо сварени). Режете ги на половинки и махате жълтъците (които са във формата на топчета) и на тяхно място намазвате с извара. Отгоре ръсвате чубрица примерно като към това нарязвате една “хард” салатка. Смятах го някъде близо 40 грама протеин има при положение, че съм взел 5 белтъка.
Въобше гледам да намирам приложения на изварата, щото за 2 лв/170 гр. протеин решава проблемите на много хора. Ако се сетя още нещо ще кажа.
Mersi za receptata! 6te ia probvam dori vednaga. Az dnes si vzeh izvara i maika mi napravi s neia niakakuv sladki6 sus iagodi i be6e super vkusen. Niama6e zahar i ne be6e mnogo sladuk, no vkusa be6e prevuzhoden. IZVARA RULEZZZ :)
07.06.04
02:26
Я, междувременно запитай майка ти какъв сладкиш е направила, че да пробвам и аз. И другите - ако знаете някакви рецепти, споделяйте! :)
Zna4i hi4 ne e polezen kato nau4ih vsi4ki sustavki. Pravi se to4no kato torta, no posredata ima izvara, smetana i par4enca iagodi. Moje da se sloji i jelatin i stava kato parfe. :) Slaga se malko zahar oba4e, za da moje da se razburka smesta za pulneja… Zna4i tova e opedeleno za masa, no dale4e ot 4istata muskulna. :D Ako iskate da vi kaja to4no kak se pravi pi6ete. Povtariam, ne e za seriozni bilderi. :wink: