Въпрос - Леко издължени гърди

17.06.12
17:06

Здравейте. От преди време ми правеха коментари за гърдите, и днес като се погледнах във огледалото видях, че реално гърдите са ми леко издължени.
Искам да попитам това пречи ли ми на тренировките, и ако са добре тренирани, ще изглежда ли странно от страни?

Ето и снимка

Аз не забелязвам нищо тревожно на снимката ти, освен липса на мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 17.06.12 20:22.

17.06.12
20:02

Единственият проблем, който виждам аз не е в гърдите, а в тоталната липса на каквато и да била мускулна маса. Момче тебе ти стърчат ключиците. Почвай да ядеш. Не по скоро почвай да се тъпчеш не да ядеш.

казано от Георги на 17.06.12, 20:02:

Единственият проблем, който виждам аз не е в гърдите, а в тоталната липса на каквато и да била мускулна маса. Момче тебе ти стърчат ключиците. Почвай да ядеш. Не по скоро почвай да се тъпчеш не да ядеш.

Че то на всеки един му стърчат ключиците ... :Д Но със сигурност иска здраво папкане !

17.06.12
21:25

Някакъв хранителен режим да ми препоръчаш.

17.06.12
21:30

казано от Stanislav Milchev на 17.06.12, 21:25:

Някакъв хранителен режим да ми препоръчаш.

А да си поиграеш малко с търсачката на сайта ?? Ще се изненадаш колко много неща ще излязат и колко много четене ще ти се отвори!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1