30.07.05
22:49
Вярно ли е че, комбинацията от Аргинин,Орнитин и Лизин стимулира отделянето на растежния хормон(не в нек’ви едвам забележими количества).Ако е така доколкото разбирам трябва да помага на подрастващите да пораснат на височина.Дали това не е само търговски трик.
И още един въпрос Amino 2700 на Universal как трябва да се взимат?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 17:24.
30.07.05
23:00
Ще отговоря само на втория въпрос, за първия не знам.
Вземат се по 6 или по 8 таблетки, зависи от финансовите възможности.
Най-добре 4 преди, 4 след тренировка.
Аз вземам 2 преди, 4 след. Може също и 3 преди и 3 след.
Ще отговоря на 1вия въпрос.
Да вярно, че усилват отделянето на растежния хормон затова се препоръчва да се взима преди лягане :)
31.07.05
08:00
аз лично съм опитвал аргинина ама е много скъп ... на ден ти трябват по 3 грама ... аз тва дет го пих беше ампула с 1 грам и струваше 60 стинки демек ти требат по 3 ампули на ден ... 1.80 само за аргинина секи ден ... другите не ги знам как са за цената ама е много скъпо
защо питаш искаш да дръпнеш на ръст ли ?
Хихи да :D .Малко комплексарско звучи.
Ама то не излиза чак толкова скъпо.Щото аз като плащам 54 лв. на месец мога да ги давам за аргинин.Ама то т’ва с инжекции ли се зима щом е на ампули?
31.07.05
09:19
не пие се ама вкуса му е пократителен ... се едно да глътнеш половин литар есенция и аз незнам от какво точно ... после ти седи гаден вкус бая време.... иначе и орнитина е толкова пари пак мисля за лизина нямам никва представа
ама да даваш секи ден по 4 лева близо за орнитина и аргинина .... тва е малко .... пресилено нема ли да ти излезе солено за 1-2 месеца ? :lol: пък и аз мисля че тва требе да се пие много много много време за да дръпнеш дори и с 1 сантим ти колко очакваш да се одължиш ? :lol:
31.07.05
18:20
Да креатина удължава крайниците.
Има на Ултимейт Нютришън ако не се лъжа за 34лв и 3те в едно.
На Пиротска 12 виж там имат разни такива комплекси от тея 3те.
Това дето го пих беше на капсули.
01.08.05
00:43
в сека аптека го има тва нещо :D