18.06.12
14:49
Здравейте, докато се чудех какво да правя излязох пред вкъщи, в двора, пред успоредката и лоста и измислих(може и да има такъв, проверих почти всички кросфит комплекси, за които сте описали в раздела, но не успях да намеря същия) може би не чак толкоз труден комплекс. За мен лично беше много трудно, може би, защото рядко изпълнявам каквито и да било комплекси. А сега към същността:
1 рунд представлява:
10 Набирания широк хват
10 Кофички
10 Набирания подхват
10 Кофички
Всичко това под 2:15 задължително, останалото време от рунда, се ползва за почивка. (Пример: Правиш всичко това за 2:00 и имаш 15 секунди почивка преди да започнеш следващия рунд.
Целта е да се направи максимален брой рундове.
П.П Допадна ми като идея и реших да го споделя с вас. Извинявам се, ако има такъв и не съм го видял.
Vic: Пипнах ти леко заглавието, за да е по-ясно.
Темата беше редактирана от Vic на 18.06.12 17:27.
18.06.12
15:45
Кросфит комплекс ? От това по нормална тренировка на лостовете няма.Не знаех че тренирам кросфит :) Всичко стана кросфит!!модерна работа :D
Кросфит комплекс ? От това по нормална тренировка на лостовете няма.Не знаех че тренирам кросфит :) Всичко стана кросфит!!модерна работа :D
Разликата е огромна, сигурен съм, че няма да издържиш и 2 рунда.
18.06.12
17:58
Как разбра колко рунда ще издържа? :)
18.06.12
17:59
По ли ще те кефи, ако всеки дето се набира, е лостаджия:)
:) НЕ
18.06.12
20:49
Аз предлагам да го пробваме и пак да се върнем да полафим:)
Ок :) Аз не съм казал че е лесно (ако така е прозвучало)
+ Не мисля че и младежа ще издържи повече от един кръг,пълни и стриктни повторения ако почивката му е 15 секунди.
П.П Нищо против кристфита нямам (ако така сте го усетил)
22.06.12
16:17
Е каква точно е разликата ???
Всъщност си е точно КФ комплекс - безидеен като 90% от комплеските ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 22.06.12 16:17.