18.06.12
17:57
Привет и от мен пробвал сам какво ли не ( в момента даже сам на слим фх) но резултата не е желания.Един приятел ме посъветва как той махнал излишните 20 кг с помощта на продукт на базата на хормона на растежа.Ако знаете нещо плс дайте инфо.Може и да предложите продукти.
мс предварително :)
Темата беше редактирана от Петко К на 18.06.12 18:23.
18.06.12
18:03
Викаш не става за вчера :D Тук хормоналните препарати са забранени за обсъждане, дори и за тези, които не са прочели правилата на изданието, а за останалите тъпаци също ;)
Та това, което ще ти помогне му се казва хранителен режим, но за него не се сеща човек, като стане 25+ градуса, а малко по-рано във времето се планира казването на маса и последващото изчистване. Това твоето е “Сетила се Мара да се побара”.
18.06.12
18:09
Разбирам яда ти но аз сам на 20 и направих рецесия на пневмония в рамките на 2 месеца и не го пожелавам на никой да види как пиейки вода качва 30 кг.Затова ако нямаш възможност да дадеш разумно мнение моля те недей и съм на НВД,но както и да е ...
18.06.12
18:15
Значи след пневмонията не ти е дошъл акъла в главата, та искаш сега експерименти с HGH да си правиш? Интересен начин на мислене :D
18.06.12
18:21
Дано някой откликне и даде разумен отговор :(