Advanced search?

19.06.12
14:17

От известно време си мисля за една опция, която не виждам тук в сайта - Advanced search. Мисля, че би било полезно да има опция за определяне на допълнителни параметри за търсене: име на автор (на тема или мнение), времеви период на публикуване на темата, избор на раздел, в който да се търси и т.н.
Повечето хора по-лесно биха си спомнили кой е дал някое мнение, което те търсят, отколкото конкретното заглавие на темата, в която е било то...

19.06.12
14:19

http://www.bb-team.org/forums/search

Скота ме изпревари, а що се отнася до проследяването на даден потребител какво е писал - това може да видиш и в профила му. Например в твоя.

19.06.12
14:22

казано от Скота на 19.06.12, 14:19:

http://www.bb-team.org/forums/search

А! Ново двайсет! Мерси.
Уж търсих, търсих, пък толкоз я и намерих тази търсачка!
Мерси още веднъж!

Едит: Добре де, ама аз продължавам да не мога да намеря къде е тоя бутон разширено търсене...? (wasntme)

Мнението беше редактирано от Петър на 19.06.12 14:29.

19.06.12
14:30

Ми аз просто помня адреса- за бутон не знам :D

19.06.12
14:41

казано от Скота на 19.06.12, 14:30:

Ми аз просто помня адреса- за бутон не знам :D

:D Ахааа! Значи промяна в предложението -  интуитивен бутон “разширено търсене” :D

Мила

22.06.12
22:23

Сега виждам тази тема и опцията е много хубава, обаче...къде се намира този бутон, освен в тази тема ?
И за да не пускам нова тема имам още един въпрос, преди в ‘‘shapie’’ имаше раздел ‘’интервюта’’ сега никъде не го намирам(когато натисна в дясно бутона ‘‘shapie’‘), за да прочета някое старо интервю трябва да намеря кое да било интервю и след това да натисна в горния ляв ъгъл ‘’интервюта’‘, за да ми излезе целия списък с интервюта. Съществува ли още тази стара опция за достъп до списъка с интервюта?

Мнението беше редактирано от Мила на 22.06.12 22:25.

25.06.12
13:25

казано от Мила на 22.06.12, 22:23:

Сега виждам тази тема и опцията е много хубава, обаче...къде се намира този бутон, освен в тази тема ?

Точно това е, че го няма никъде...аз затова пуснах тази тема.

преди в ‘‘shapie’’ имаше раздел ‘’интервюта’’ сега никъде не го намирам

Бързо решение - има го долу във футъра, пак под “Shapie”.

Мила

25.06.12
13:58

казано от Димитър Михайлов на 25.06.12, 13:47:

преди в ‘‘shapie’’ имаше раздел ‘’интервюта’’ сега никъде не го намирам

Бързо решение - има го долу във футъра, пак под “Shapie”.

Благодаря, въобще не съм се сетила да погледна там. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1