28.04.11
15:29
Здравейте отново! Миналата година прекарах 2 месеца с оксито и сега не ми действа. Йохимбин, синефрин и кофеин не ме ловят, въобще, а режима и кардиото са 6. Някакви идеи за продукт които, ще ме задеиства агейн? :)
И когато OxyElite Pro спря да работи .... се налага корекция на храненето.
Напиши си режима да го видим ....
9:30 - 100 гр. овесени ядки с кисело/прясно мляко + с.л. мед + 3-4 яйца с 1 жълтък
11:30 - 1 греипфрут или половин кофичка кисело мляко
14:30 - 1 пилешка пържола + салата (зеле и моркови/домати и краставици) или варени картофи
17:00 - половин кофичка кисело мляко или 3-4 яйца с 1 жълтък на омлет със сирене
20:00 - обедната порция обаче вечер не ям варени картофи змествам ги със сирене или салата
Преди лягане понякога ям околу 100 гр. извара, на 6-7 дни си позволявам по 1 корни. Сутрин на гладно правя хиит тичане 3 пъти седмично 30 сек. - 10 сек., а в други 3 ни правя 8х8 последвани от 1 почивен ден. На трета седмица съм и само -2 кг даун. 22 год, 186 см.
Не изглежда зле , сигурен ли си че това наистина ти е режима и го спазваш , а не си написал такъв какъвто ти се иска да е ?
Иначе не знам защо не сваляш. Това Корни не разбрах преди лягане ли го ядеш , ако е така забрави за него. 186кг си висок а колко тежиш?
Тези варени картофи колко са като грамаж долу горе?
28.04.11
22:45
Според мен си забавил твърде много метаболизма ти с толкова малко храна ,ти ядеш буквално като госпожица знам,че си в период за сваляне и аз съм ,но ям къде къде повече от теб и свалям с REDuction което е къде къде по слаб бърнер :) ,освен това 1 корни не е зареждащ ден моя съвет е да не ядеш кисело мляко следобед да добаавиш доста повече протеин и да не ядеш картофи имат висок ГИ замести ги с зелен фасул или броколи освен това това самотно ОКСИ не ми се връзва добави едни БЦАА или Протеинова пудра яж яйцата с жълтъците там са всички полезни вещества промени тренировката в залата пробвай да тренираш цялото тяло в един ден и същия ден сутринта да правиш HIIT и да променяш хита спринтове тичане по стълби ,скачане на въже.Добави още 1 хранене между вечерята и изварата не вярвам да си лягаш в 22.00 ,аз примерно за 3 седмици диета съм свалил 3 кг , но пък 7см от талията и видимо мазнините намаляват мерих ги оня ден бяха 15%сега са 13%.Като видиш че нещо не действа не търси вина в продукта а в храненето и тренировките ти :)
казано от cool`man на 28.04.11, 20:57:
9:30 - 100 гр. овесени ядки с кисело/прясно мляко + с.л. мед + 3-4 яйца с 1 жълтък
11:30 - 1 греипфрут или половин кофичка кисело мляко
...............................
.........
Текущо тегло ?
Нетърся вина в продукта просто питах за друг продукт, които евентуално ще проработи, защото очевидно организмът ми е свикнал с оксито. Млякото околу 200-300 мл. пържолата 150 гр. салатата към 200-300 гр. Тренировката ми е 1 ден 8х8 и на другия ден хиит тичане с първата доза с втората правя табата (бърпита, моунтиинклимбинг, джъмпинг джакс и др.), за почти 3 пълни седмици 2 кг. слабичко ми деиства вече явно. Лично тегло 113 кг. сутрин на гладно.
Мнението беше редактирано от cool`man на 29.04.11 16:47.
29.04.11
16:47
Свалянето не е линеен процес. Винаги има периоди средно от по седмица, в които сме в плато. И които не са повод за обвинения или депресии. Въобще който търси абсолютната линейност трябва да не се занимава с фитнес. Но повечето хора се занимават с фитнес заради резултатите, не линейността, доколкото съм запознат.
Това, както и непостоянността на теглото при жените (заради месечния им цикъл), са двата фактора, отказали голям брой хора и довели до депресии още по-голям. Линейно прогресиращ брой и от двете групи. С пикове през пролетния сезон :)
Нека бъдем умни и разумни.
Ориндж разцепи :) Между другото написаното е факт и си е чистата истина. :)
Мнението беше редактирано от cool`man на 29.04.11 16:49.
29.04.11
17:03
Не знам според мен поемаш адски малко храна за тези кг и метаболизма ти се е забавил прекалено и за това не сваляш нищо увеличи приема на протеин и яж повече ;) и промени тренировката
Като удари плато, се вдигат или намалят калориите, почва се бърнър, увеличава се кардиото и от платото се излиза за отрицателно време. Гърч на максимум.
В случая автора има проблем заради храната и сега ще види зор, докато оправи работата :D
29.04.11
22:54
казано от hardrlz на 29.04.11, 21:58:
Направи малко почивка от стимулантите и си вземи един Lean Xtreme
Няма смисъл да дава още пари за добавки ,усрал е диетата и т’ва е ако ще и светена вода да пие ако не оправи диетата няма да се оправят нещата.
Мерси за отговора ПО ТЕМАТА :), но дали работи ЛХ-а. Така като го гледам май ще работи по коренно различен начин от окса. Някакъв опит с него имате ли? ;)
29.04.11
23:04
казано от cool`man на 29.04.11, 22:56:
Мерси за отговора ПО ТЕМАТА :), но дали работи ЛХ-а. Така като го гледам май ще работи по коренно различен начин от окса. Някакъв опит с него имате ли? ;)
Не знам явно не слушаш а търсиш под вола теле ,няма да те оправят добавки а промяна в хранителния ти режим който е изключително зле.
Работи да , това е най-добрия фет бърнар без стимуланти , като цяло няма да усещаш да ти дава енергия или нещо такова , а просто ще топи мазнините :D ако диетата е на ред разбира се
Аз също ям мъничко, ама за 100кг човек твойто е нищожно- калории приблизително смятал ли си?
30.04.11
16:09
казано от Скота на 30.04.11, 01:41:
Аз също ям мъничко, ама за 100кг човек твойто е нищожно- калории приблизително смятал ли си?
Аз като гледам пича е над тези неща за какво му е да смята калроии той си търси магическото хапче и това е,и както повечето хора смята че като яде по-малко ще сваля.
В интерес на истината несъм смятал калории и маиче това ми е проблема. Но мисля, че храненето е г/д добре. =)
Аз също съм на Окси в момента и никак не съм впечатлен (за разлика от миналата година) свалям килограми, но ги свалях и преди да почна Окси-то, в смисл че очаквах известен кик, но не усещам подобно нещо. Имам още една опаковка и ще направя пауза от месец, с идеята да усетя каква е разликата със и без (силно съм резистентен към различните стимулатори на НС). В интерес на истината и миналата година не го чувствах, но резултатът беше впечатляващ.
Емзо, аз си свалям и без добавките, просто ефекта от миналата година и този от сега нямат нищо общо, имам съмнения в самия продукт. Като направя паузата и употребя и втората опаковка ще споделя впечатления.
Хмм... ако се храниш и тренираш точно както си описал и нямаш здравословни проблеми, би трябвало да сваляш и то с доста бързи темпове. Аз бях на твоето дередже като започнах преди 4 месеца.. Но без никакви добавки, стимуланти и т.н. си свалям доволно. А аз съм с много бавен метаболизъм. Не мисля, че храненето ти е толкова зле и че чак толкова би ти се забавил метаболизма от малкото храна. Продължи така още някоя друга седмица и виж как ти се отразява. Като че ли първите седмици и аз свалях по бавно. Както е писал Oranje не търси линейност в процеса. Макар, че лично при мене върви доста линейно свалянето на кг. Средно по 4 на месец
01.05.11
14:22
казано от NeDDs RC на 01.05.11, 14:02:
Хмм... ако се храниш и тренираш точно както си описал и нямаш здравословни проблеми, би трябвало да сваляш и то с доста бързи темпове. Аз бях на твоето дередже като започнах преди 4 месеца.. Но без никакви добавки, стимуланти и т.н. си свалям доволно. А аз съм с много бавен метаболизъм. Не мисля, че храненето ти е толкова зле и че чак толкова би ти се забавил метаболизма от малкото храна. Продължи така още някоя друга седмица и виж как ти се отразява. Като че ли първите седмици и аз свалях по бавно. Както е писал Oranje не търси линейност в процеса. Макар, че лично при мене върви доста линейно свалянето на кг. Средно по 4 на месец
Разгледах дневника ти и как се храниш и сравнение с него ти ядеш 2 пъти повече :) ,аз все пак оставам на мнението че хранителния режим на автора за нищо не става и че проблема е там а не в ОКСИ-то ,ако не ти е правилен хранителния режим ако ще и със стероиди да сваляш пак може да не се получи
И аз мисля, че е твърде малко храна за голям мъж и че метаболизмът ти се е забавил.
18.02.12
20:01
Реших, че моят проблем е подобен и затова реших да попитам в тази тема. В момента съм 38год,92кг, 185см...Целта е да достигна 83-85кг. Тренирам 4 пъти седмично,сутрин като наблягам на по-кардио насочена тренировка, с малко почивки и поне 30мин. вело или степер. Спортен тип, с малко и доста устойчива сланина на точните места.Освен това поне 5 пъти седмично ходя по 1,5 часа, по пресечен терен. Диетата ми е следната:
8:00 200гр овесени ядки, 1/2 банан, 500гр кисело мляко-нискомаслено, 2-3 овесени бисквити
9-11:00 тренировка и мотаене + доза протеин (който свърших и имам нужда от съвет какъв да взема??)
12:00 телешка супа или шопска салата
14:00 2-3 овесени бисквити или 1 филия хляб (чист)
15:00-17:00 ходене из кофти терен (имам кучета)+ 1 ябълка
17-18:00 200гр гречка (елда)+ 100гр прясно мляко+50 гр сирене+1 ч.лъжика мед
20-22:00 шопска салата, кашу (50гр), 1 пилешка пържола-филе (или печена риба) 1 малка ракия:)
Усещам някакъв глад, но не е нищо особено.Не пия безалкохолни или сокове, пия по 2-3 кафета без захар и доста зелен чай -пак без захар, ..Имам енергия,макар и не много.
Имам нужда от съвет за:
1.Точната НВД диета-моята е лишена от доста неща, май!? Това е знание, което ми куца!
2.Ще ми се да опитам Лийн Екстрийм?
3.Какъв да бъде протеина и кога да го вземам?
19.06.12
15:37
казано от cool`man на 29.04.11, 22:56:
Момче магическо хапче няма