16.06.12
18:31
Здравейте на всички водещи/помагащи в борбата с килограмите и стремящи се към по-здравословен начин на живот! :)
Казвам се Гергана и поради ред банални причини стигнах до едни безумни килограми на моя скромен ръст от 165см :) След 3 години на депресия, оправдания и себеотрицание най-накрая реших да сложа началото на моето ново Аз и да се преборя с огромната телесна маса която натрупах :) Четох много форуми, диети и мнения и на финала взех решение, че ще започна Протеинова диета и ще посещавам интензивно някоя фитнес зала, където разбира се да ми изготвят и тренировъчна програма. За нещастие обаче съм много затруднена в избора си на фитнес.. Живея в София в кв.Лозенец и днес минах покрай една от фитнес залите, които са близо до апартамента ми, за да се информирам за цените. Когато се прибрах и започнах да чета мнения за въпросния фитнес, повечето от тях бяха негативни. Та въпроса ми е следния. Какво ви е мнението за фитнес център “Оазис” и ако можете да ми препоръчате някое място с добри инструктори и позитивна обстановка :) Сигурно вече хиляди пъти сте отговаряли на подобни въпроси и се извинявам, че ви карам да го направите отново, но бих ви била много благодарна ако видя мненията ви :)
За сега ви пожелавам една приятна лятна съботна вечер и до скоро :)
17.06.12
08:52
1. Не треньорите правят една зала полезна, а използващият я.
2. Програма можеш и сама да си изготвиш.
3. Тая протеинова диета ако я разбираш както повечето жени (пиле и салата до побъркване, никакви въглехидрати и мазнини), няма да стигнеш далеч.
4. “Позитивна обстановка” във фитнес зала?! Момиче, това е място, където хората ходят, помпат яко и се прибират. Не си правят литературни беседи.
5. Моля те, нека следващият ти пост има под 5 усмихнати личица. Губи се ефекта някак си.
пОздрави
19.06.12
16:46
Можеш и в къщи да си тренираш. Клякания, лицеви, коремни, упражнения с гирички и ластици са напълно достатъчни, безплатни, не се губи време за отиване и връщане от залата и банята ти е под ръка след тренировката. На протеини и зеленчуци наистина не е полезно да се кара дълго. Но протеини, качествени мазни и зеленчуци е доста добра комбинация.Можеш да правиш един ден нормален калориен прием и един ден приемаш само 25% от нормата за деня и така ги редуваш за около месец-два.