Сериозен проблем с хранителния режим (ВВД)

19.06.12
16:56

Здравейте! Проблемът ми е следния - струва ми се, че съм допуснал сериозни грешки при спазването на ВВД и затова резултатите от тренировките са незадоволителни. (Мазно качвам яко, ММ - кажи-речи..) Добавки не ползвам.

Един обикновен ден:

9:00 - 200 гр ориз + 20-25 гр неопределен белтък* ( сирене, месо, яйца) + 2 филий хляб
12:00 - същото..
15:00-15:30 - пак..
(Ако ще тренирам, започвам в 17:00.  Ако няма да тренирам, ще хапна към 17:30. 30-40 мин. интензивно трен. , 3 яйца след тренировка и след 40 минути ям отново, пак същото)
21:00 отново това.
Лягам към 22:00.

*Неопределен белтък - всевъзможни неща, от пил. сърца до дробчета. Често са еднакви цял ден, ако свърши месото се купуват яйца.

Малко зеленчуци и плодове, има дни в които въобще не ги хапвам.

Смятам ги по грамове, тъй като не винаги знам колко гр. мазнини има дадена храна - към 170 гр белтък и 380-400 гр въглехидрати.

19.06.12
17:11

Като бързо се омазняваш, защо си си направил ВВД ? Направи си РБД например.

19.06.12
17:49

Ориз че и + хляб :) 
Много са ти въглехидратите,а и зависи какъв тип организъм имаш.
Гледа се каква активност имаш.В отрицателен калориен баланс ли си.Искаш да качваш на мускул а да сваляш мазно с ВВД.
Трудна задача,ако не намалиш въглехидратите.

19.06.12
17:58

Спрямо организма - предполагам ектоморф. 190 висок, 90 и нагоре кг тежък. Активността, ако изключим тренировките, е ниска. Тренира се г/д 4 пъти в седмицата. Целта - покачване на ММ, за намаляне на мазнините по-нататък може да се говори.

19.06.12
18:02

казано от shizzleberry на 19.06.12, 17:58:

Спрямо организма - предполагам ектоморф. 190 висок, 90 и нагоре кг тежък. Активността, ако изключим тренировките, е ниска. Тренира се г/д 4 пъти в седмицата. Целта - покачване на ММ, за намаляне на мазнините по-нататък може да се говори.

Човек,няма как да чистиш мазнените с ВВД  :)
И то в такива количества въглехидрати.

19.06.12
18:50

Аз и не искам да чистя. Затова казах ‘по-нататък’, тоест след време, но не и с този режим.

Отворих темата за съвети, но ми хрумна идея:

Ако намаля въглехидратите и компенсирам с повече белтъчини ще успея ли с по-малко мазнини да покача ММ-то?

19.06.12
18:57

казано от shizzleberry на 19.06.12, 18:50:

но ми хрумна идея:

19.06.12
19:18

Ами очаквах някакви мнения, съвети, укорявания.. Уж голям форум ,пък.. Очаквах и повтаряемостта на храненията ми (все еднакви) да е някакъв проблем, липсата на зеленчуци.. Или не е проблем, или просто не се реагира..

Мнението беше редактирано от shizzleberry на 19.06.12 19:18.

19.06.12
22:10

казано от shizzleberry на 19.06.12, 19:18:

Ами очаквах някакви мнения, съвети, укорявания.. Уж голям форум ,ПЪК.. Очаквах и повтаряемостта на храненията ми ..

Абе нашия,това което искаш да чуеш няма как да се случи. Ядеш фураж ставаш прасе,това е!
И една тема за размисъл да ти дам.-Прасетата с к’во ги хранят?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1