19.06.12
18:50
Един приятел ми каза ,че културистите сваляли мазнини с пиене на вода в продължение на 2 месеца по 4,5 литра на ден. След това 2,3 дена не пиели вода и накрая оставало само мускул вярно ли е това ? И ще пречи ли ако съм на диета за покачване на ММ и пия по толкова много вода ?
19.06.12
18:55
Ти ако 2-3 дена не пиеш вода ... само на мускули ще останеш :D:D
19.06.12
20:00
Пиенето на вода ускорява метаболизма , което от своя страна помага за горенето на мазнини и качването на мускулна маса.Пий си по 3/4 литра на ден и не мисли за обезводняване и подобни.Културистите пият по 15/20 литра на ден (колкото и невъзможно да звучи) в период преди състезание прибягват до обезводняване но това е опасно за здравето.Тези културисти имат изключително виско ниво на суплементация , хранителен режим , лични треньри и какво ли още не , така че моя съвет към теб е:каквото и да правиш НЕДЕЙ да копираш от тях. :)
Поздрави !!!
19.06.12
20:03
Това са 15/20 литра са пълни измислици... Рони Колман повече от 8 литра вода НИКОГА не е пил...
19.06.12
20:28
Ако беше така до сега трябваше да съм 120 кг чиста мускулна маса с около 5-6% мазнини , защото пия по 5-6 литра на ден
19.06.12
20:41
Съвсем не са измислици разрови се в интернет и ще намериш интервюта дори и със българи като Константин Паскалев-Тути , който казва , че е пиел по 20 литра вода на ден казва обаче че тряба задължително да се консултираш със доктор и специалисти преди да започнеш подобен прием.Аз не говоря за постоянен прием на толкова много вода а за определен период. :)
Поздрави !!!
19.06.12
20:45
Това е друго. :)
А каза ли ти ,че се напикават като малки деца и не могат да вървят от изтощение и падат като наркомани.
Сигурно и за диуретиците е пропуснал. Заеби ги тия глупости .
Няма да се получи. Там всичко е планирани и разчетено за деня на състезанието .
През по-голяма част от годината яко мазни и с тумбаци .
Ако пиеш толкова вода трябва си седиш дома и да пикаш .
20.06.12
09:38
http://media.fitnesbg.com/как-елитните-културисти-стават-сухи-п/
Да, горе-долу е това системата .
Много индивидуална за всеки и рискова ако се прави само по интернет информация.
На МИЛИОН процент не това е начина за достигане на желаната преса.
Верно ,че ей го де стана време за море и ния пак закъсняхме с плочките,
ама това нищо няма ти даде .Само жълто по гащите :D
Пфф ISB, все забравям, че си бил културист, ама тая преса сериозно ли така си я изкарал?
Ако да, ще си взема отпуска да пия вода вкъщи :D
Само ми напиши схемата и после да ходя на море.
ЕХЕ не като бях на схемата с водата пикаех като кучетата ,къде сваря
и ходех със зимно яке Август месец.
Тя пресата си е там,просто трябва да се отвие.
Сериозно, след Романтично-Принцеският опит с Културизма качих на 95-100 ЛТ.
Пудовките,кондициите и Стадиончето я показаха. Храната не.
Аз смятам,че ако тренираш сериозно/Свободняшки/ пресата ще я имаш дори и да рупащ бел хляб,
МакСим по може да ги обясни тия работи.
Ама знам как щангисти и борци до 90 кила са чисти с яко ядене .
С какви хора се запознах последните месеца - едния ходел с яке август, другия с потник през зимата :D
Иначе на мен тая преса не ми трябва да красота, а за тренировките, ама ако се вижда повече няма да се разсърдя.
Ще ми помогнеш ли?
20.06.12
11:19
А бе много е яко да си играеш с електролитния баланс...после на 40 години ти празнуват рожденния ден с жито. Уж здрав, уж трениран, уж ял здравословно и умрял от сърдечна атака.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 20.06.12 11:20.
Ами и аз съм беседвал с двама профи билдери...
После ВМ-то те тровело, глада предизвиквал язви и т.н....
В сравнение, с гаврите които те се гаврят...съм си сълзичка бистра:))))
20.06.12
11:31
Имам чувството,че половн България е правена от един калъп.Понякога даже незнам от къде намирам сили да чета подобни неща
20.06.12
15:04
Имам чувството,че половн България е правена от един калъп.Понякога даже незнам от къде намирам сили да чета подобни неща
много добре казано хаха
Значи да си спазвам диетата за покачване на ММ и да пия по 3,4 литра на ден :)
21.06.12
07:07
Сваляне на мазнини с въздух?!
Ако е неопитен, ще се стигне до сваляне в земя :D Или може да му свалят системите по някое време ;)
Рони Колман повече от 8 литра вода НИКОГА не е пил...
Хахах, предполагам е така, но това звучи така сякаш си всеки ден до него и като ожаднее му подаваш чашката! :D
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.12 09:53.
21.06.12
11:41
За активен спортист 3 - 4 литра в тези жеги ми се вижда нормално количество. Аз пия толкова приблизително, но не мисля че се отразяват на топенето на мазнините.
Ами начинаещ съм и питам ;) Все пак не всички сме се родили знаещи... какво ми се правите на големите машини повечето... и вие сте почнали от 0-та ! Поне се старая да науча нещо и питам ! Спомнете си времената когато сте били по 50/60 кила и тогава пишете !
П.С . Благодаря на момчетата, които ми дадоха съвети !
21.06.12
15:32
Ами начинаещ съм и питам ;) Все пак не всички сме се родили знаещи... какво ми се правите на големите машини повечето... и вие сте почнали от 0-та ! Поне се старая да науча нещо и питам ! Спомнете си времената когато сте били по 50/60 кила и тогава пишете !
Ех да беше чел със същия ентусиазъм с, който питаш, то нямаше да се стига да такава ситуация! Пусто чукча писател, а не читател!