19.06.12
19:44
:) Здравейте на всички... реших да си направя регистрация тук защото ми хареса сайта и да научкам повече неща. Рени ми казват на 15г от Плевен тежа 52кг... висока съм 1.65. Тренирам в къщи от 2г събирала съм си пари и за уреди но иначе си имам лежанка лостове дъмбели от 10 до 60 кг също щанга.. Тичам много навън но на фитнес съм ходила много рядко за да работя в краката. Научих се с времето да готвя например ориз сякакво месо..филета деликатеси но тъй като съм малка понякога си позволявам и от сладко все пак човек не може без него.Сега ям повече белтъци за маса качих кг за крака иначе бях много слаба.
Успех! Разгледах ти профила и съм меко казано впечатлен- поддържай добрата работа!
С тия снимки, които видях викам, че ние има какво да научим от теб, а не ти от нас!
19.06.12
20:00
ако искам съвет бих написала нещо в сайта ако искат и другите могат да ме питат...
19.06.12
20:18
Ами, какво да ти кажа... Гледала съм много снимки на разни каки европейки, американки, каквито и да са - няма значение.
Обаче ти направо ги забиваш в земята с твоите 15 години! В идеалната ситуация ще станеш известна и ще печелиш пари от това, в което си най-добра! А дано! :)
19.06.12
20:37
казвали са ми го че мога да печеля пари но аз не мисля да влизам в такива неща
19.06.12
20:45
Дано не те убидя с нещо но някак си на 15 год изглеждаш ...даже незнам как да се изразя или си уникална или си фитнес вманиачена или това не е реално чесно,ако това е реално за девойка си на свръх ниво,а такова се постига само с професионален треньор и обикновенно в профисионалния спорт
19.06.12
20:48
За тези 15 години тялото ти е уникално добре развито! Желая ти само успехи!
Сигурно взимаш паричките за закуска на момчетата от твоя клас и ги садваш яко с преса и гръб :д
Ехеее, от моя град, 15г. момиче с такова тяло, направо не мога да го повярвам, в кой фитнес каза, че ходиш :)
19.06.12
22:34
Честит дневник и от мен!Успех :)
19.06.12
22:48
Вчера те видях в даскало :) Супер си!
Браво за постигнатото! Наистина се вижда много труд..
Мисля, обаче че тези снимки и пози са излишни. :)
20.06.12
21:36
така не тренирам в фитнеса в къщи се зобя като анимал и тренирам постоянно сама съм се учила на вс никой не ми е помагал като слушам инструкторите не им вярвам на приказките.Който тренира здраво променя тялото си намира своя стил той продължава да тренира и да сбъдва мечтите си.
20.06.12
21:37
венцислав игнатов да мс но аз не съм те виждала....
20.06.12
21:39
казано от Делев на 19.06.12, 20:45:
Дано не те убидя с нещо но някак си на 15 год изглеждаш ...даже незнам как да се изразя или си уникална или си фитнес вманиачена или това не е реално чесно,ако това е реално за девойка си на свръх ниво,а такова се постига само с професионален треньор и обикновенно в профисионалния спорт
еми ела в плевен почни на един лост с мен и ще видиш реалността
20.06.12
21:41
казано от naxx на 19.06.12, 21:16:
Ехеее, от моя град, 15г. момиче с такова тяло, направо не мога да го повярвам, в кой фитнес каза, че ходиш :)
рядко ходя до фитнеса на пазара дето е на гарата само за крака съм там н6 др
20.06.12
21:43
казано от Bathory на 19.06.12, 23:39:
аз един вид се гордея със себе си като се снимам може да е вманиечено сори но просто хората като имат кво да покажат действат...
20.06.12
21:44
казано от Voyager на 19.06.12, 21:10:
Сигурно взимаш паричките за закуска на момчетата от твоя клас и ги садваш яко с преса и гръб :д
просто не си позволяват да ме подценят имам си достойнство аз си храня различно от тях защото те са като свиня
20.06.12
21:49
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 21:39:
казано от Делев на 19.06.12, 20:45:
еми ела в плевен почни на един лост с мен и ще видиш реалността
В Плевен ще отида на мотосъсбора на вашия мотоклуб но едва ли ще ми е до лостове :-))) не се сърди за поста ми горе.Поздравления за формата
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 21:37:
венцислав игнатов да мс но аз не съм те виждала....
Ми виж го де...опасни сте младите значи...запознайте се ала бала..
Браво за постигнатите резултати, снимките определено са добри, даже подходящи за “Female Fitness Models” страницата в фейсбук..там качват не само професионалисти, можеш да се пробваш :Д
но стига воайорство....
Slavko should be trying to convert you to our religion….Where is he, now?!
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 21:43:
аз един вид се гордея със себе си като се снимам може да е вманиечено сори но просто хората като имат кво да покажат действат...
И дай като имаме какво да покажем и да си ходим голи по улицата, но какво да се прави на 15 си. :)
Аз, ако изглеждах като теб сигурно щях да си сложа 60 снимки в профила, така че злобари много, ти като има какво да покажеш, си го показвай и хич да не ти пука. Радвам ти се, защото на твоите години търсех само в кой парк да пия бира.
Haters Gonna Hate… :D
Имаш лост с дискове, имаш и гирички, а ходиш на фитнес за да тренираш крака.. Имаш си необходимото да ги тренираш у вас :)
Всичко добре, само че това не е чат, та избягвай да пускаш множество поредни постове с по половин изречение вътре.
По-добре отговори на всички в един пост, пък и е по-лесно и приятно за четене.
Мнението беше редактирано от Петко К на 20.06.12 22:32.
Чудно ми е как така форумните активисти, които преди няма и половин година са открили щангата, не са дали съвет.
казано от Overlord на 20.06.12, 22:31:
Чудно ми е как така форумните активисти, които преди няма и половин година са открили щангата, не са дали съвет.
^^^
Дали са..
п.с. Хехе, майтап Миленка...не ме карай сега да ти звъня да проверя дали си се обидил...
20.06.12
22:36
казано от Bathory на 20.06.12, 22:15:
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 21:43:
И дай като имаме какво да покажем и да си ходим голи по улицата, но какво да се прави на 15 си. :)
не съм казала че ще се снимам нещо по перверзно като имаш комплекси към мен да ми беше казала само браво
Интересни са ми тренировките. Така, че ще следя с интерес, ако скоро почнеш да ги пишеш... ;)
20.06.12
22:37
казано от Puppy на 20.06.12, 22:16:
Аз, ако изглеждах като теб сигурно щях да си сложа 60 снимки в профила, така че злобари много, ти като има какво да покажеш, си го показвай и хич да не ти пука. Радвам ти се, защото на твоите години търсех само в кой парк да пия бира.
благодаря ти!
20.06.12
22:38
казано от Kini на 20.06.12, 22:27:
Haters Gonna Hate… :D
Имаш лост с дискове, имаш и гирички, а ходиш на фитнес за да тренираш крака.. Имаш си необходимото да ги тренираш у вас :)
имам тежести и у нас но понякога искам да товаря повече
казано от valerious на 20.06.12, 22:36:
казано от Overlord на 20.06.12, 22:31:
^^^
Дали са..п.с. Хехе, майтап Миленка...не ме карай сега да ти звъня да проверя дали си се обидил...
Глупости Валери, никакъв съвет не съм давала :*
20.06.12
22:38
казано от Lyubomirr на 20.06.12, 22:28:
Кини, не прочете ли, че разполага само с 60кг? :D
точно ...
20.06.12
22:40
казано от Marina на 20.06.12, 22:37:
Интересни са ми тренировките. Така, че ще следя с интерес, ако скоро почнеш да ги пишеш... ;)
ще се пробвам те първа се регнах тук
20.06.12
22:46
Рени, ако почнеш да слагаш и малко препинателни знаци, много ще ни улесниш в четенето на дневника ти.
20.06.12
22:53
Браво и успех:)
Радко се среща желанието от страна на жените да качват мускулна маса, така че те подкрепям с две ръце.
И обърни внимание на съвета на Петко и Марин относно писането:)
Действай здраво!
Чакаме менюта, тренировки, още снимки:)
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 22:36:
не съм казала че ще се снимам нещо по перверзно като имаш комплекси към мен да ми беше казала само браво
Нямам комплекси относно теб, то ако някой каже нещо, което не ви е по вкуса и веднага комплексар го изкарвате. :)
Написала съм каквото трябва и даже се радвам и ме кефиш, както и да е..
Мнението беше редактирано от Bathory на 20.06.12 22:57.
20.06.12
22:58
казано от veronique на 20.06.12, 22:53:
Браво и успех:)
Радко се среща желанието от страна на жените да качват мускулна маса, така че те подкрепям с две ръце.И обърни внимание на съвета на Петко и Марин относно писането:)
Действай здраво!
Чакаме менюта, тренировки, още снимки:)
Мерси ,добре ще се опитам.