MASS GAINER или Суроватъчен протеин ?!

Здравейте, на всички. Имам следният въпрос кое е по-добро според Вас MASS GAINER или Суроватъчен протеин ?!Благодаря предварително на всички дали своето мнение. :)

HE

19.06.12
16:44

Гледам ти снимката и, като отговор се върти само “ХРАНА” ;)
Това нали се сещаш, че се добавя към храната.

Разбира се, че се сещам, че е само добавка към храната, но доколкото знам гейнърът качва маса по-кратко време от суроватката и в същото време те омазнява повече...поради тази причина пуснах и темата, за да чуя повече мнение, и да си направя някакъв извод сам за себе си..

19.06.12
17:01

Ако искаш чиста маса - протеин, ако искаш по - бързо да качиш маса, но и мазничко си вземи гейнъра :D

Ето точно този отговор чаках :Д

То това предходното не е отговор а глупост.Дали ще омазниш зависи от храненето а не от баркоч като гейнера.Парите от гейнер спокойно можеш да инвестираш в храна.Сметни от един гейнер колко получаваш за парите и след това виж това същото дали не можеш да го земеш от купена храна 100 пъти по-евтино.Не те съветвам да купуваш добавки за сега а храна само.

казано от Петър Емилов на 19.06.12, 17:02:

Ето точно този отговор чаках :Д

Което съвсем не значи, че е дори близко до истината... ;)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.06.12 19:49.

Това дали ще омазниш не зависи до голяма степен от гейнъра , а повече зависи от храната и от тренировките , ако можеш да си позволиш без проблеми солидни дози от него определено е правилния избор. Качествените гейнъри си излизат скъпо , но комбинирани с качествена храна и качествени тренировки определено водят до по-бързи и същевременно добри резултати. Все пак това е само една добавка , която не прави чудеса и от теб зависи дали ще извлечеш максимума от нея .

Аха, ясно.Благодаря ти за полезната информация, а относно гейнъра си купих на ГАСПАРИ НУТРИШЪН РИАЛ МАС, до колкото имам информация бил добър.. :)

19.06.12
21:51

казано от Петър Емилов на 19.06.12, 21:39:

Аха, ясно.Благодаря ти за полезната информация, а относно гейнъра си купих на ГАСПАРИ НУТРИШЪН РИАЛ МАС, до колкото имам информация бил добър.. :)

Надявам се, че си наясно, как се приема и за колко дена стига ? 18 дози (1 доза = 3 лъжици)
Коментирано е доста, че по-изгоден и удачен вариант е да се закупи протеин и допълнително към него декстроза ;)

На моята опавковка пише 16дози 1доза=325гр=5 мерителни чашки, а аз тея 325гр ли разделям на две, защото ми идва много.. :)

Мнението беше редактирано от Петър Косташки на 20.06.12 16:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1