Цени на лостове в столицата

27.07.05
22:58

Здравейте всички ! От няколко месеца(2 май :)  ) чета форума и страницата, но чак сега се регистрирах.
Та ето го и първия ми въпрос : значи имам тежести у нас (на кетлер ) и ми трябва лост.И ходих в един магазин на пл.Македония и там ми казаха че лоста(средно дълъг, 10кг) струва 65лв. На мен ми се стори доста и излязох.После отидох в един магазин на Пиротска и там лостовете бяха по 52лв., обаче не стават за мойте тежести, защото са с по-тесен отвор.
Та да ви питам лоста от 65лв. ли да си купя или има и по-евтини и къде?
Лоста е прав.А на същото място онези лостове(не знам как се казват), които тренират и бицепс и трицепс едновременно струват 165лв. Нормални цени ли са това или искат да ме преметнат ?  :)
Мерси за помощта предварително.

27.07.05
23:10

какви са ти тежестите обикновени или изчанчени
отиди на околовръстното в новия магазин на г-н Карабиберов там ще си намериш лост на добра цена

Я обясни за тези лостове,които тренират и бицепс и трицепс че ми стана интересно??? :wink:

27.07.05
23:11

50 кинта беше на Пиротска преди в МЕТРО беше към 55

31.07.05
14:03

westsa - EZ лост.

31.07.05
15:05

Тренират бицепс и трицепс, но при различни упражнения. :wink:

31.07.05
15:10

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Грешка моля модовете да го делнат

31.07.05
20:44

NIGGA с ЕZ лост можеш ако решиш да тренираш всяко упражнение ,което тренираш и с прав лост.Този лост не е специализиран за бицепс и трицепс!ok?

01.08.05
01:25

[quote author=“westsa”]NIGGA с ЕZ лост можеш ако решиш да тренираш всяко упражнение ,което тренираш и с прав лост.Този лост не е специализиран за бицепс и трицепс!ok?

Главно за Бицепс/трицепс се използва как ще правиш с него клек, раменни преси и др.

01.08.05
10:58

клек не че няма да стане ама ше е кофти ама
раменни преси съм правил и става не голяма разликата пробвай и ще видиш бас ловя че не си пробвал а човек като не е пробвал нещо не е хубаво да дава мнение! :wink:

01.08.05
17:22

[quote author=“westsa”]клек не че няма да стане ама ше е кофти ама
раменни преси съм правил и става не голяма разликата пробвай и ще видиш бас ловя че не си пробвал а човек като не е пробвал нещо не е хубаво да дава мнение! :wink:

Пич малко неща не съм пробвал ма това никога не бих пробвал Раменни преси с EZ лост хаха.
P.S. Не си те човека който да ми казва дали да давам мнения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1