01.08.05
08:16
Днес по новините дочух, че ще спират добавките по аптеките, понеже не било редно да се продават, там, таи като нямали никакво лечбно деиствие!
Според мене ТВА БЕШЕ РЕДНО ВЕЧЕ!Омразна ми да гледам по аптеките протеини, креатини и други продукти (добавки де) на какви ли не измислени български фирми!
В никоя аптека в Бургас да кажем не продават на престижните фирми Оптимум, Американ Мускле (не сам сигурен за тва), JC,Мусаши и т.н.
Вие си ги знаете!
Та идеята на мене ми допада, ама все пак да не се учудите,ако не намерите в аптеките добавките, които сте ползвали до сега!
01.08.05
08:41
поне в моя квартал има само на biogame аз тая фирма хич не я оважавам така че ще се зарадвам да я махнат поне хората няма да се излъгват да си купят примерно 100 грама креатин за 10 лева и да си мислят че тва е изгодно :lol:
01.08.05
09:19
[quote author=“DarkWolf”]Днес по новините дочух, че ще спират добавките по аптеките, понеже не било редно да се продават, там, таи като нямали никакво лечбно деиствие!
Според мене ТВА БЕШЕ РЕДНО ВЕЧЕ!Омразна ми да гледам по аптеките протеини, креатини и други продукти (добавки де) на какви ли не измислени български фирми!
В никоя аптека в Бургас да кажем не продават на престижните фирми Оптимум, Американ Мускле (не сам сигурен за тва), JC,Мусаши и т.н.
Вие си ги знаете!
Та идеята на мене ми допада, ама все пак да не се учудите,ако не намерите в аптеките добавките, които сте ползвали до сега!
Не ми се обяснява, но по аптеките продават само Биогейм защото са ЕДИНСТВЕНАТА сертифицирана фирма в България, с направен лабораторен анализ на всички техни продуктку за качество и съдържание. А всичките оптиум, мусаши и т.н нямат абсолютно никакъв сертификат за продажба в българия в чужбина може би да но в българия НЕ.
01.08.05
10:54
DarkWolf,
JC е JK Nutrition всъщност и не е американска,
Мусаши пък и австралийска и също не е американска.
Одобрявам закона, защото и тъй тъй само Биогейм има по аптеките ... така се получава монопол на фирма, която по мое мнение не е и от най-добрите. Дано пък по тоя начин се появят повече специализирани магазини за добавки и да се наеме персонал, който е специализиран в тая насока и като кажеш креатин да знае за какво става дума, а не някоя фармацефтка да се вайка що е то.
Туй от мене 8)
Вие ако сте виждали на БиоГаме само аз сам виждал на какви ли не фирми, дето и идея си нямам от каде са се пракнали.Получава се нещо като с лимонадата - 10000 фирми, на едни е лоша, на други добра!
Колкото до:
DarkWolf,
JC е JK Nutrition всъщност и не е американска,
Мусаши пък и австралийска и също не е американска.
Аз да сам казжал че са американски, просто казах, че са доста уважавани!
Аз съм против да забраняват каквото и да е все пак избора си е ваш никой не ви насилва да ги вземате.Даже бих се радвалда има още по широка гама продукти за да не си пълнят гушите спортните магазини с искуствено завишени цени
05.08.05
00:34
Грешно съм видял. Объркал съм се. Извинявай, ако съм те обидил :oops:
[quote author=“DarkWolf”]
Аз да сам казжал че са американски, просто казах, че са доста уважавани!
Човече, ако Джей Кей са уважавани ще си изям фитилите!!! Само лъжат хората! Истината е че е хубаво да се купуват добавки само на признати (поне в Щатите признати - все пак там най-много разбират от бодибилдинг) фирми, от които в българия има на Юнивърсъл, Оптимум Мъсъл тех и още няколко! За другите добавки, поне от българските залагам само на Нутрим, при това с много изключения! Това не е само мое мнение - оплакванията от Биогейм и Джей Кей край нямат, поне от Нутрим са по малко! За Праймари Нутришън не мога да говоря защото са нова фирма! Питона тях ги познава и може да се изкаже!