20.06.12
23:00
казано от Bathory на 20.06.12, 22:56:
казано от Reni Ilcheva на 20.06.12, 22:36:
не съм казала че ще се снимам нещо по перверзно като имаш комплекси към мен да ми беше казала само браво
Нямам комплекси относно теб, то ако някой каже нещо, което не ви е по вкуса и веднага комплексар го изкарвате. :)
Написала съм каквото трябва и даже се радвам и ме кефиш, както и да е..
Добре извинявай за това ,че реагирам бързо, като хейтър мерси все пак.
20.06.12
23:05
С най-добри чувства - модераторите, може ли да проверите как седят нещата законово - снимките са разголени, а момичето все още дори не е е непълнолетно, а малолетно (15 г.). Мисля, че трябва още една, за да се пускат.
Иначе да, нормалната реакция - резултатите са поразяващи - във всички смисли на думата - и положителни и отрицателни.
Поздравления и от мен, най-вече че си насочила времето си в нещо смислено! :)
Мнението беше редактирано от Иван Попов на 21.06.12 10:25.
казано от Puppy на 20.06.12, 22:38:
казано от valerious на 20.06.12, 22:36:
казано от Overlord на 20.06.12, 22:31:
Чудно ми е как така форумните активисти, които преди няма и половин година са открили щангата, не са дали съвет.
^^^
Дали са..п.с. Хехе, майтап Миленка...не ме карай сега да ти звъня да проверя дали си се обидил...
Глупости Валери, никакъв съвет не съм давала :*
Аз имах впредвид Overlord…ама гъзен, негонен бяга...:P
казано от valerious на 20.06.12, 23:11:
казано от Puppy на 20.06.12, 22:38:
казано от valerious на 20.06.12, 22:36:
казано от Overlord на 20.06.12, 22:31:
Чудно ми е как така форумните активисти, които преди няма и половин година са открили щангата, не са дали съвет.
^^^
Дали са..п.с. Хехе, майтап Миленка...не ме карай сега да ти звъня да проверя дали си се обидил...
Глупости Валери, никакъв съвет не съм давала :*
Аз имах впредвид Overlord…ама гъзен, негонен бяга...:P
гЪзен???!!! :D
Така трудно ще избягам хахаха
Мнението беше редактирано от Блажка на 21.06.12 12:00.
казано от valerious на 20.06.12, 22:12:
Slavko should be trying to convert you to our religion….Where is he, now?!
Подходящ е обекта, може да му се даде шанс...мисля, че Марина е човека:)
Иначе, не мога да си спомня какво правех на 15…ама със сигурност днешните тийнове имат якото самочувствие, чак им се радвам, как ще страдат като ги подпука живота:)))
казано от Иван Попов на 20.06.12, 23:05:
С най-добри чувства - модераторите, може ли да проверите как седят нещата законово - снимките са разголени, а момичето все още дори не е е непълнолетно, а малолетно (15 г.). Мисля, че трябва още една, за да се пускат.
Интересно, тук и доста непълнолетни момчета са се снимали разголени пък за това не е повдиган въпрос? Така де, каква е законовата разлика между разголено непълнолетно момче и момиче? Пък и как очакаваш, че момичето ще покаже своя прогрес с дрехи? (wasntme)
Извинявам се за офф-топика!
Към авторката, много добра физика - продължавай напред! ;) Аз лично на живо никога не съм виждал момиче с преса, дано някой ден да ми излезе късмета и да видя. :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 22.06.12 10:01.
21.06.12
17:41
Значи забравям за хейтърите и показвам днешната си тренировка.Тренирах за гръб, гърди и корем.
Загрях със въже 5мин започнах да правя набирания на лоста 5 серий по 15
обикновено ги правя с различен захват.2то правех избутване на дъмбели от наклонен лег на лежанката 5 серии по 10 пъти с 15кг.
Правих 5 серий по 40 бърпита.След това работих за корем като си дигах краката от вис 5 серий по 15 пъти пак взех дъмбели и с 15 кг тренирах за страничните като свалям дъмбела рязко надолу и дигам бавно нагоре...и накрая скачах на въже 10мин.
21.06.12
17:59
Рени, пише се сериИ
21.06.12
18:18
казано от Reni Ilcheva на 21.06.12, 17:41:
Значи забравям за хейтърите
Абе дете, за какви хейтъри само говориш...просъществувай малко повече от 7 дни във форумното пространство и след това говори за хейтъри.
Градивната критика или съветите, които на теб не ти допадат толкова, не винаги са признак на хейтърство.
Мнението беше редактирано от Мила на 21.06.12 18:19.
AЗ ДНЕВНИК НЕ ВИЖДАМ !
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.06.12 18:34.
Екстра тренировка, Рени, на 15 години избутваш 15 кила на ръка дъмбел, супер си!
Девойче, що не вземеш да напишеш малко по подредено тренировката си и това с което се хрениш пред деня. С тези разбъркани постове и правописни грешки само разваляш добрите впечетления за прекрасната си фигура, пък и на хората им е интересно да разберат как тренираш и с какво се храниш, за да изглеждаш по този начин на 15 години без добавки. На мен също ми е интересно и с удоволствие бих взаимствала нещо, въпреки че мога да съм ти майка /синът ми е точно колкото теб/ :D
Тъй като дневникът ти заприлича на бардак, по-добре помоли някой модератор да зачисти спама и да започнеш да вписваш нещата на чисто.
Не взимам ничия страно, но тук си личи грозния манталитет на нашата нация! Вместо да оцените невероятния труд на едно момиче, вие започвате да намиреате кусури навсякъде и на всичко... “Не е важно аз да съм добре - важното е Вуте да е зле!” Нека се замислят хората на нейната възраст, когато е започнала да се занимава с тренировки да речем 14 години, на кого от вас му е било това в главата! Да сложила е снимки на хубавото си тяло, а ако не беше толкова добре, какво щяхте да кажете ” Оо милата сега с тоя дневник и нашата компетентна помощ ще си вписваш менюто и тренировките и НИЕ ще решаваме и ще недоволстваме ако не си в “нашите” методики... Много ценни хора от този форум не са вече тук, поради такива, едни причини... жалко е просто...
Мнението беше редактирано от Dragshan на 07.07.12 09:35.