20.06.12
21:36
Здравейте! :) Бих искал да помоля някой по-компетентен с повече свободно време да ми състави една седмична програма по РБД.
Става въпрос за : Понеделник : Закуска , Междинно , Обед , Междинно , Вечеря . Нещо подобно ако може ! :) Трябва да чистя малко по корема и по-точно долната част. :) Правя кардио , ХИЙТ и гледам да се храня здравословно , но не мога сам да си изготвя седмичен режим :) !
Характеристиката ми е : 14г , 57кг , 162см
Благодаря предварително! :) Надявам се ще има някоя добра душа да ми помогне ! :)
20.06.12
21:40
Ако беше се пробвал да прочетеш малко от http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi и да направиш опит за саставяне на такъв лично аз бих ти помогнал
20.06.12
21:44
Характеристика ти ме разби :D :D :D,но да ти кажа под секрет за тая работа се взимат пари.Има едни хора,който правят това...........:D :D :D
21.06.12
09:05
Здравейте! Делев дати кажа аз съм чел всички хранителни режими и съм направил много опити за съставяне на режим , но незнам да ли е правилен :)!
21.06.12
09:11
Дай да коментираме кое не е ясно за РБД... ще трябва да прочетеш отново за режима, да се поразровиш за характеристиките на храните, които ще включиш в него, да посмяташ и да обмислиш кое къде да включиш. От една страна - това е само в твоя полза. От друга страна няма как някой да направи наистина адекватен режим, досещаш ли се защо? Тук гадатели няма. :)