01.08.05
11:57
Хах... само да знаете какво сънувах . Сънувам аз бия с един мой приятел Лара Крофт ама тя непобедима и направихме с него и получихме по 30 точки , които можеш да ги слагаш в която искаш мускула група и ставаш по-здрав ;)
Аз си сложих 10 на коремните мускули , 5 на гърдите , 5 на ръцете и 10 на гърба
Та вие къде и по колко бихте сложили :)
[quote author=“westsa”]ти или си некое дете под 12 или си изперкал
кви са тея глупости :evil:
хах не доста одавна бях под 12 ;) ам сънувах го и викам да видим може и на вас да ви е интересно това показва коя мускулна група ви е изостанала или бихте наблегнали повече :)
01.08.05
12:59
Баси вместо да се *бете се биете с Лара !
Аз се бия само с мъже и чудовища на сън - хех .
Жените не са за бой !
Иначе аз бих си сложил точи на рамена 10 , гръб 10 и гърди 10 :)
01.08.05
13:12
Хах :) кво е това е? :) Караи аз бих сложил като PROMPT
01.08.05
13:29
PROMPT ми взе думите от устата. Ако ми беше паднала тая кака щех да я скъсам ... ма не от бой :)
Бих сложел 10 в пресата и 20 в ръцете. А ако стигна до чекпоинт с бонус поинтс бих сложел в гърба :wink:
01.08.05
18:24
:lol: хахаха дам верно надали някои че и просто .... поне 2-3 пъти човек требе да се распише :twisted:
бтв... оня ден санувах как се блъскам с една кола и се преобръщам поне 10 пъти ... вчера една мацка ме блъсна много лошо... и ме преобърна поне 10 пъти ... за тва внимаваите какво санувате !!!
Аз в горната част съм така зле, че ще сложа по 3 точки навсякъде.
Иначе аз най редовно сънувам, че тероризирам чудавища с меча си. Сънувах че съм в окопи/ ww1 сигурно?/ и стрелям по думите, които съм учил. Йероглифи също са ме нападали..Веднъж сънувам, че фризьорката ми ме е офъкала и аз просто я заклах.. :D бутнах един приятел от 4 етаж..
имаше един филм - falling down :)
Абе от около 2 години не съм сънувал нормални неща, но не се оплаквам :)
хахаха :lol: :lol: Мда, после да ходим да убеждаваме хората, че от протеина не се затъпявало... :P :P :lol:
За точките... :lol: :lol:
Аз ще сложа 15 гръб, 10 на крака, 5 гърди. Винаги съм поддържал методиката на развитие на по-малките групи заедно с големите.
/луда(в буквалния смисъл) тема/ :lol:
06.08.05
11:53
йероглифите са доста подла работа :twisted:
хахахах значи да се пазя от Хероглифи
аз бих го направил така
10 ръце ,10 гръб,10 гърди плочките лесно се правят
06.08.05
11:55
[quote author=“Lancelot”]Аз в горната част съм така зле, че ще сложа по 3 точки навсякъде.
Иначе аз най редовно сънувам, че тероризирам чудавища с меча си. Сънувах че съм в окопи/ ww1 сигурно?/ и стрелям по думите, които съм учил. Йероглифи също са ме нападали..Веднъж сънувам, че фризьорката ми ме е офъкала и аз просто я заклах.. :D бутнах един приятел от 4 етаж..
имаше един филм - falling down :)
Абе от около 2 години не съм сънувал нормални неща, но не се оплаквам :)
човече ти си за лудница честна дума
08.08.05
00:18
хахах ти верно си луд ве човече аз съм момче не момиче !!!! :evil: :evil: :evil:
08.08.05
17:47
след дълги дълги сметки реших : 12 на прасеца,4 на гърдите, на рамото 11,и 3 на ръцете!Айде,кой ше ми ги даде? : )А аз ако знаете кви ги сънувааааам...
И се пазете от йероглифи че те са най - опасни!!!