FUN: 30 точки

Темата е заключена.

01.08.05
11:57

Хах... само да знаете какво сънувах . Сънувам аз бия с един мой приятел Лара Крофт ама тя непобедима и направихме с него и получихме по 30 точки , които можеш да ги слагаш в която искаш мускула група и ставаш по-здрав ;)
Аз си сложих 10 на коремните мускули , 5 на гърдите , 5 на ръцете и 10 на гърба

Та вие къде и по колко бихте сложили :)

01.08.05
12:01

ти или си некое дете под 12 или си изперкал
кви са тея глупости :evil:

01.08.05
12:42

[quote author=“westsa”]ти или си некое дете под 12 или си изперкал
кви са тея глупости :evil:

хах не доста одавна бях под 12 ;) ам сънувах го и викам да видим може и на вас да ви е интересно това показва  коя мускулна група ви е изостанала или бихте наблегнали повече  :)

PR

01.08.05
12:59

[quote author=“iosii”] Сънувам аз бия с един мой приятел Лара Крофт ....

Баси вместо да се *бете се биете с Лара !
Аз се бия само с мъже и чудовища на сън - хех .
Жените не са за бой !

Иначе аз бих си сложил точи на рамена 10 , гръб 10 и гърди 10 :)

5C

01.08.05
13:12

Хах :) кво е това е? :) Караи аз бих сложил като PROMPT

PROMPT ми взе думите от устата. Ако ми беше паднала тая кака щех да я скъсам ... ма не от бой :)

Бих сложел 10 в пресата и 20 в ръцете. А ако стигна до чекпоинт с бонус поинтс бих сложел в гърба  :wink:

01.08.05
17:20

Кой не иска Кака Лара ной не е чувал за нея

01.08.05
18:24

:lol: хахаха дам верно надали някои че и просто .... поне 2-3 пъти човек требе да се распише :twisted:

бтв... оня ден санувах как се блъскам с една кола и се преобръщам поне 10 пъти ... вчера една мацка ме блъсна много лошо... и ме преобърна поне 10 пъти ... за тва внимаваите какво санувате !!!

01.08.05
20:38

Аз в горната част съм така зле, че ще сложа по 3 точки навсякъде.

Иначе аз най редовно сънувам, че тероризирам чудавища с меча си. Сънувах че съм в окопи/ ww1 сигурно?/ и стрелям по думите, които съм учил. Йероглифи също са ме нападали..Веднъж сънувам, че фризьорката ми ме е офъкала и аз просто я заклах..  :D бутнах един приятел от 4 етаж..
имаше един филм - falling down :)
Абе от около 2 години не съм сънувал нормални неща, но не се оплаквам :)

01.08.05
23:30

Леле какви сте килъри насън

01.08.05
23:46

хахаха :lol:  :lol:  Мда, после да ходим да убеждаваме хората, че от протеина не се затъпявало...  :P :P :lol:

За точките...  :lol:  :lol:

Аз ще сложа 15 гръб, 10 на крака, 5 гърди. Винаги съм поддържал методиката на развитие на по-малките групи заедно с големите.

/луда(в буквалния смисъл) тема/  :lol:

01.08.05
23:58

Иначе точки ако имам всичко отива в корема

02.08.05
00:16

В краката, гърдите, бицепса, гърба
по-здрави

SE

06.08.05
11:53

[quote author=“Chushko”][quote author=“Lancelot”]...Йероглифи също са ме нападали..

йероглифите са доста подла работа  :twisted:

хахахах значи да се пазя от Хероглифи

аз бих го направил така
10 ръце ,10 гръб,10 гърди плочките лесно се правят

SE

06.08.05
11:55

[quote author=“Lancelot”]Аз в горната част съм така зле, че ще сложа по 3 точки навсякъде.

Иначе аз най редовно сънувам, че тероризирам чудавища с меча си. Сънувах че съм в окопи/ ww1 сигурно?/ и стрелям по думите, които съм учил. Йероглифи също са ме нападали..Веднъж сънувам, че фризьорката ми ме е офъкала и аз просто я заклах..  :D бутнах един приятел от 4 етаж..
имаше един филм - falling down :)
Абе от около 2 години не съм сънувал нормални неща, но не се оплаквам :)

човече ти си за лудница честна дума

06.08.05
16:02

Не си първата, която ми го казва  :twisted:

SE

08.08.05
00:18

[quote author=“Lancelot”]Не си първата, която ми го казва  :twisted:

хахах ти верно си луд ве човече аз съм момче не момиче !!!! :evil:  :evil:  :evil:

LA

08.08.05
17:47

след дълги дълги сметки реших : 12 на прасеца,4 на гърдите, на рамото 11,и 3 на ръцете!Айде,кой ше ми ги даде? : )А аз ако знаете кви ги сънувааааам...

И се пазете от йероглифи че те са най - опасни!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1