20.06.12
17:55
Здравеите исках да попитам за някоя програма която да ми пасне на режима на хранене понеже съм със счупена челюст и ям само течни храни като крем супи от зеленчуци и шеикове от плодове и сладоледи Някои ако има някакви идеи моля да пише за някаква лека програма и хранителния режим, че за един месец да не отслабна с 20 кила
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.06.12 21:57.
Ако караш само на крем супи и плодови шейкове, никаква програма няма да ти пасне или да ти помогне.
Добави протеинови шейкове, както и яйца, мляко, извара - разбиваш и пиеш. Взимаш един шейкър и почваш да мелиш храната. Дори месото можеш да го докараш в течен вид.
Да утре ще вземам протеин и извара.
Как няма Рико аз вече виждам как отслабвам нямам и енергия.
И все пак ще е хубаво някоя лека 4седмична програма за подържане на спортна форма.
20.06.12
19:58
казано от Riko на 20.06.12, 18:27:
За 1 месец нищо няма да спаднеш...
И за седмица се губи доста, като не се храни и не почива човек. И един ден може да ти прецака идната седмица ;)
Автора - не си играй със здравето. Шината ще носиш максимум 40 дни, та няма да умреш без тренировка, но поинтересувай се какво е да зарастне с милиметър по-криво /знам, че си със шина и телове/.
Смени ника - дружески съвет, защото ще почна да се отнасям с теб, като с малоумен олигофрен ;)
Какво му има на ника ,че баш като олигофрен че и малумен?
Мога ли да пия протеин без да тренирам?
Мнението беше редактирано от A$AP A$AP на 20.06.12 20:54.
20.06.12
21:51
Не виждам някой да те спира :D :D :D,но няма да ти навреди,ако е суроватка ще ти е супер даже.
Скорошно оздравяване!!!
Благодаря за съветите освен тоя за ника ,ще изтрая 1месец без да тренирам .
21.06.12
15:31
Лека програма, ми вземи един лост 10 кила и дигай за бицепс :P . По - добре изчакай 1 месец да се оправиш, за да не стане по лошо, като дигаш тежести ще имаш напрежение и в челюста. Подбирай храната, няма да спаднеш кой знае колко, макс 3-4 кила, няма и толкова..
Този ник не е за тоя форум според мен, твърде грубо е :D
21.06.12
15:35
казано от Victory на 21.06.12, 15:31:
Лека програма, ми вземи един лост 10 кила и дигай за бицепс :P . По - добре изчакай 1 месец да се оправиш, за да не стане по лошо, като дигаш тежести ще имаш напрежение и в челюста. Подбирай храната, няма да спаднеш кой знае колко, макс 3-4 кила, няма и толкова..
Ти нали спираше да пишеш ??? (devil)
А спри де !
21.06.12
15:44
казано от ACAB ACAB на 20.06.12, 20:52:
Мога ли да пия протеин без да тренирам?
All Cop Are Bastards това ти е малоумното! Личи си, колко интелект имаш в празната тиква, че поставяш всички под общ знаменател. Знаеш ли, че ако бях полицай такива, като теб щях да ги задържам за по 24 часа, но в килия със по-тъмнокожи, които си падат по мъже, та да ти борят точката всичките 24 часа. На другата сутрин те пускам, ако можеш да се изправиш без да се посереш.
казано от ACAB ACAB на 21.06.12, 12:39:
тоя за ника ,ще изтрая 1месец без да тренирам .
“Тоя за ника” със сигурност може да ти го натика, че и за обувалката да те прати ;)
казано от head_hunter на 21.06.12, 15:44:
казано от ACAB ACAB на 20.06.12, 20:52:
Мога ли да пия протеин без да тренирам?All Cop Are Bastards това ти е малоумното! Личи си, колко интелект имаш в празната тиква, че поставяш всички под общ знаменател. Знаеш ли, че ако бях полицай такива, като теб щях да ги задържам за по 24 часа, но в килия със по-тъмнокожи, които си падат по мъже, та да ти борят точката всичките 24 часа. На другата сутрин те пускам, ако можеш да се изправиш без да се посереш.
казано от ACAB ACAB на 21.06.12, 12:39:
тоя за ника ,ще изтрая 1месец без да тренирам .
“Тоя за ника” със сигурност може да ти го натика, че и за обувалката да те прати ;)
Ако беше полицай и ако беше направил това,човека щеше така да те осъди,че цял живот да изплащаш кредити :Д
Щом си му харесва ника,нека си го ползва.Дали е малоумен или не не мисля,че има значение при положение ,че цялата ни държава е доста по-малоумна.Да не говорим ,че полицаите са ни дебели мутри ,които са всичко друго,но не и защитници на обществения ред.Говоря за полицаите в България,не в чужбина.
21.06.12
16:06
казано от spook на 21.06.12, 16:03:
Ако беше полицай и ако беше направил това,човека щеше така да те осъди,че цял живот да изплащаш кредити :Д
Пълна глупост...чак дебилна ;)
Да не говорим ,че полицаите са ни дебели мутри ,които са всичко друго,но не и защитници на обществения ред.Говоря за полицаите в България,не в чужбина.
Греда :)
Поинтересувай се тука из форума кой са полицаи и ги виж в каква форма са ;) Такава, каквата ти никога няма да стигнеш... ;)
21.06.12
16:09
Щом си му харесва ника,нека си го ползва.Дали е малоумен или не не мисля,че има значение при положение ,че цялата ни държава е доста по-малоумна.Да не говорим ,че полицаите са ни дебели мутри ,които са всичко друго,но не и защитници на обществения ред.Говоря за полицаите в България,не в чужбина.
Сигурен ли си, че така ще стане? :D Евентуално може да ме осъди, ако аз съм му пръснал точката, а иначе да съди по-тъмните ама той вече ще им е взел голия х.й даже няколко пъти :D Вместо комикси вземи прочети някой друг закон ;)
Ти всички полицаи ли познаваш? Много ми е интересно, като те спре някой от тях, как ще му кажеш, че е дебела мутра :D Или не, искам да видя, как ще го кажеш това на някой от групите за задържане (giggle)
Иначе ника му е дори против правилата на форума ;)
казано от head_hunter на 21.06.12, 16:09:
Щом си му харесва ника,нека си го ползва.Дали е малоумен или не не мисля,че има значение при положение ,че цялата ни държава е доста по-малоумна.Да не говорим ,че полицаите са ни дебели мутри ,които са всичко друго,но не и защитници на обществения ред.Говоря за полицаите в България,не в чужбина.Сигурен ли си, че така ще стане? :D Евентуално може да ме осъди, ако аз съм му пръснал точката, а иначе да съди по-тъмните ама той вече ще им е взел голия х.й даже няколко пъти :D Вместо комикси вземи прочети някой друг закон ;)
Ти всички полицаи ли познаваш? Много ми е интересно, като те спре някой от тях, как ще му кажеш, че е дебела мутра :D Или не, искам да видя, как ще го кажеш това на някой от групите за задържане (giggle)Иначе ника му е дори против правилата на форума ;)
Не търся спорове.Но закони доста съм чел,все пак съм юрист по професия и да ти кажа изобщо не е трудно да осъдиш някого :)
Не познавам всички полицаи.Но ето ,ще заместя няколко думички на един принцип от правото- Прасетата полицаи са правилото,добрите полицаи в добра спортна форма са изключението :)
На уличен полицай съм казвал не точно това,но подобно нещо,защото много държеше да ме проверява за марихуана и/или други психотропни вещества ,а нямах време за губене :)
И все пак,не искам да продължавам подобен спор.Мисля,че има модератори ,ако има нарушение,те трябва да вземат мерки,аз не съм такъв и мога единствено да изразя мнение,което вече сторих. Със здраве :)
казано от James Hinks на 21.06.12, 16:06:
Пълна глупост...чак дебилна ;)
Да не говорим ,че полицаите са ни дебели мутри ,които са всичко друго,но не и защитници на обществения ред.Говоря за полицаите в България,не в чужбина.
Греда :)
Поинтересувай се тука из форума кой са полицаи и ги виж в каква форма са ;) Такава, каквата ти никога няма да стигнеш... ;)
“Кои” се пише с “И”.
Не съм професионален спортист,нямам за цел да ги надминавам по спортна форма :)
ПС извинявам се,че пуснах две мнения едно след друго,просто вече бях цъкнал на обнови на горното мнение.
Мнението беше редактирано от Гената на 21.06.12 16:28.
21.06.12
16:32
казано от spook на 21.06.12, 16:25:
Не търся спорове.Но закони доста съм чел,все пак съм юрист по професия и да ти кажа изобщо не е трудно да осъдиш някого :)
Сигурно си завършил Нов Български, защото само той бълва такива юристи, които не са чували за “Закон за отговорността на Държавата и Общините за вреди”. Прочети го юристе и тогава ще си говорим, кой ще съдиш :D Да не говорим, че парите, които евентуално би взел при един такъв иск към Държавата са смешни ;)
Не съм юрист по образование, но в момента се чувствам по-юрист от теб :D :D :D
казано от head_hunter на 21.06.12, 16:32:
Сигурно си завършил Нов Български, защото само той бълва такива юристи, които не са чували за “Закон за отговорността на Държавата и Общините за вреди”. Прочети го юристе и тогава ще си говорим, кой ще съдиш :D Да не говорим, че парите, които евентуално би взел при един такъв иск към Държавата са смешни ;)
Не съм юрист по образование, но в момента се чувствам по-юрист от теб :D :D :D
Софийски университет “Св. Климент Охридски”
Едно момче от квартала наскоро спечели подобно дело,от гражданския иск за обезщетение взе близо 100 хиляди лева :)
пс С парите си купи спортен Мерцедес,незнайно по каква причина още преди да е платил каското колата беше запалена и изгоря до основи :)
Мнението беше редактирано от Гената на 21.06.12 16:37.
21.06.12
16:44
казано от spook на 21.06.12, 16:35:
казано от head_hunter на 21.06.12, 16:32:
Не съм юрист по образование, но в момента се чувствам по-юрист от теб :D :D :DСофийски университет “Св. Климент Охридски”
Едно момче от квартала наскоро спечели подобно дело,от гражданския иск за обезщетение взе близо 100 хиляди лева :)пс С парите си купи спортен Мерцедес,незнайно по каква причина още преди да е платил каското колата беше запалена и изгоря до основи :)
Тъжно за мерцедеса. А още по-тъжно ми е, че някой в СУ те е пуснал да завършиш...
казано от Херцог Трън на 21.06.12, 16:44:
Тъжно за мерцедеса. А още по-тъжно ми е, че някой в СУ те е пуснал да завършиш...
Недей тъжи :)
Аз напускам темата,че не ми е по вкуса.
21.06.12
16:52
казано от spook на 21.06.12, 16:35:
Едно момче от квартала наскоро спечели подобно дело,от гражданския иск за обезщетение взе близо 100 хиляди лева :)
Сега очаквам да ми кажеш в, какъв размер е бил първоначалния иск и, какъв е размера на таксата г-н “юрист” :D
А само да спомена, че наскоро спортен мерцедес не е пален ;) Освен ако скоро за теб не е 10 м. 2011 г., а Мерцедеса е Е-клас АМG, но този е застрахован и щетите дори не са големи :D
п.п. Дай коментар по закона цитиран по-горе от мен, както и по поставените въпроси ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 21.06.12 16:57.
казано от slavko на 21.06.12, 16:20:
Ужасни сте като се съберете двамата:))))
Е па аз нищо не съм казал :D
Не познавам всички полицаи.Но ето ,ще заместя няколко думички на един принцип от правото- Прасетата полицаи са правилото,добрите полицаи в добра спортна форма са изключението :)
На уличен полицай съм казвал не точно това,но подобно нещо,защото много държеше да ме проверява за марихуана и/или други психотропни вещества ,а нямах време за губене :)
И все пак,не искам да продължавам подобен спор.Мисля,че има модератори ,ако има нарушение,те трябва да вземат мерки,аз не съм такъв и мога единствено да изразя мнение,което вече сторих. Със здраве :)
Нещо много на сериозно си се взел май,а ? ;)
Един юрист би следвало да умее да прецизира изказа си и да проявява ерудиция без да изтъква професията си! Виж си писанията тук: (най-отгоре в темата) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54743/P1320#p-781672. Ако това е изказ на юрист, аз се връщам в първи клас! Никой не се интересува тук какъв си! Целта ти да респектираш когото и да било с изтъкване на съмнителни и неподкрепени факти показва само безсилието и неспособността ти да използваш реални аргументи, за да се обосновеш! Жалко е всичко това! Уважението не идва с кетапа от университета...
А може би си имаме пример за поредната “калинка”...
Мнението беше редактирано от Петър на 21.06.12 17:17.
21.06.12
22:24
Юриста(бъдещ) - недей да лъжеш отсега ;)