29.07.05
13:30
Колко трябва да е периода на изчакване след като сме напраили 30 дневно вземане и както знаем че поизводителя не препорачва по дълъг прием от 30 дни. Като същтото се отнася и за Фат бърнер които е по добъ. Предварително Благодаря.
Аиде бе хора кажете накои не му ли се досърбвало Л-карнетинче за повече от месец. А както е изжесно от сайта от произжодителя не се препоръва взимане му повее от 30 дни защото организма свиква и си даваме парите напразно НО КОЛКО ДА БЪДЕ ПОЧИВКАТА ПРЕДИ ДА СЕ ПОЧНЕ НА НОВО.
29.07.05
17:35
Че от кога се прави почика на карнитин?! Каква марка е? При други прахчета се прави 1 месец вземане, 1 почивка. И тука може да я ползваш тая схема, ама за карнитина що пък да не може да го вземаш повече от месец, той нали не се трупа в депата, или ... :roll:
имам предвид Л- карнетин или фат бърнер четох някаде че ако се земат повече от 30 дни или една опаковка оганизма ти свиква и не го освоява както трябва при което тава безмислено взимането а и е около 19 на биогеим напримр.
няма преджид креатина него си го хапрам наи добре по джа пъти на ден по 5 гр и съм много доволен ама съм много мазен апък няма воля за диета и и нерви защтото в диетата има 5-6 хранения а аз ям наи дория случаи 3 пъти и то винаги след 18 часа което за диета е недопусимо
Братле свикаваш с него и после само си даваш парата на вятъра
http://fitbg.com/stuff/000098.php
Karlson без диета нищо няма да постигнеш в този спорт дори да се тъпчеш по цял ден с карнитин и всекви други добавки(освен ако си по-малък от 20-22 години заради метаболизма).А иначе можеш да ядеш много след 18 часа.
пу за малко съм пропусканл горната граница това в къга на шегата. На 23 години съм и все повече се обеждавам че няма да стне без диета но голямата ми слабост е хляба. Без хляб немога да се намя и то с не по ламко от 4 фили. Мисля да се опитам първо а издържа поне ден без хляб. Дали щте иам ефект. Според теб
01.08.05
18:25
[quote author=“Karlson”]пу за малко съм пропусканл горната граница това в къга на шегата. На 23 години съм и все повече се обеждавам че няма да стне без диета но голямата ми слабост е хляба. Без хляб немога да се намя и то с не по ламко от 4 фили. Мисля да се опитам първо а издържа поне ден без хляб. Дали щте иам ефект. Според теб
batka ot hlqba naistina se ka4va oba4e da ti kaja ako si trenira6 hlqba dori spomaga i dava sila 8) da ti kaja i na men hlqba mi e slabost :lol: ama s qki trenirovki ne se 4uvstva
какво разбираш под наяждане? Ако е да си натъпчеш корема, хляба става. Иначе, можеш спокойно да минеш без него, и пак да си се храниш пълноценно. В хляба няма нищо незаменимо. Аз хляб не ям вече 1 година.
И аз хляб има няма 4 месеца не съм ял. Дори и пълнозърнест. И не е проблем. ;)
04.08.05
23:34
За хляб и аз хапвах доста преди...ся кат се замисля не съм ял поне от 2 месеца,а за карнитина-2 седмици почивка ти е достатъчна,иначе не се притесняваи,аз тия разтворимите през лятото си ги лиокам кат сокче па не съм се гътнал оше :)