режим на взимане на гейнера

21.06.12
13:04

купих си гейнер 2 кг и това е третата седмица,в която го ползвам
първоначално го пих преди тренировка и след,но после започнах да го пия сутрин след закуска и после вечер след тренировка (тренировката ми е в 19)
в къщи го пия една лъжица гейнер с прясно мляко,а на фитнеса с вода,но за тези почти три седмици не виждам резултат .тренирам пет пъти в седмицата.
теглото ми варира от 68,8 - 69,6. това нормално ли е? нещо бъркам ли с гейнера? някакви съвети?

Темата беше редактирана от stan0033 на 21.06.12 13:07.

21.06.12
13:19

Как е храненто? А и три седмици са кратък период за някаква сериозна промяна.

21.06.12
13:19

Нищо не бъркаш, освен може би в очакванията си. Сигурно очакваш да качиш няколко кила (и то мускули) за 3 седмици с по 1-2 дози гейнер дневно? :D

21.06.12
13:52

не,очаквам да дигна поне 70 :Д това е един килограм...
знам,че целта ми да стана 75+ няма да е лесна :Д:Д
ами сутрин т.е 11-12 като се събудя ям кифли,пици,яйца
на обяд ям месо и картофи,но не винаги,а вечер ям пак това... понякога ям боб,леща
като тръгвам за трен си купувам един банан ;Д

ти какво предлагаш,да увелича дозите гейнер ли? :Д

Мнението беше редактирано от stan0033 на 21.06.12 14:02.

21.06.12
14:11

казано от Станислав на 21.06.12, 13:52:

ти какво предлагаш,да увелича дозите гейнер ли? :Д

По-скоро да увеличиш мозъчния си капацитет като прочетеш малко за хранителните режими http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi

GI

21.06.12
14:15

Абе ти с това хранене-ям пица,някой друг картоф к’вото падне,а може и да не ям няма как да стане :D :D :D Вместо вълшебен гейнър със същият успех можеше да си вземеш глюкоза.Тя поне е 2лв и ще върши същата работа :D :D :D

21.06.12
14:19

казано от Станислав на 21.06.12, 13:52:

не,очаквам да дигна поне 70 :Д това е един килограм...
знам,че целта ми да стана 75+ няма да е лесна :Д:Д
ами сутрин т.е 11-12 като се събудя ям кифли,пици,яйца
на обяд ям месо и картофи,но не винаги,а вечер ям пак това... понякога ям боб,леща

Ти майтапиш ли се? Те и 69 кг са ти много над възможностите при такова хранене.

21.06.12
14:32

e,поне видях какви са резултатите като написах такава тема :Д не надценявам резултати,които могат да се постигнат,просто питам
мерси

21.06.12
16:01

Аз ти предлагам да започнеш да четеш и да си изградиш определни познания в това начинание - що е то режим и основни познания за хранителните добавки. Ти си поредния наивник който очаква да качи килограми само от добавка без да се храни нормално, а камо ли да спазва един  хранителен режим. Също така съм почти сигурен, че не го пиеш и правилно, т.е. икономисваш от дози или пък гейнерата ти е абсолютен боклук - малко протеин и въглехидрат, а за екстри да не говорим.

21.06.12
17:19

Моя съвет е каквито и добавки да купуваш респективно пиеш , първо да четеш етикетите.Там , ако не се лъжа би трябвало да пише какво съдържа продукта , за какво е подходящ и КАК и КОГА се пие. :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1