Как да броя грамажа в храните?

21.06.12
17:49

Здравейте!

Примерно трябва да ям 1гр. протеин Х телесно тегло, да кажем го смятам 80гр. Тея 80гр. трябва да са ми на едно хранене, така да го разбирам, нали?

Ако е така, откъде да знам колко протеин има в пържолата, която ям, че да знам, дали да я редуцирам или да добавя още белтък?

Е тея въпроси ме мъчат и са ще чакам да помагате. ;д

Мерси!

За целта ще ти е нужен съставът на храните и електронна везна. На око също става, но само при определени продукти или след като дълго време си работил с електронна везна.

И 1гр. протеин на телесен килограм са ти за целия ден, а не за едно хранене. Най-добре го смятай по 1,5гр. или 2гр., тъй като 1гр. ще е достатъчно вероятно само на хората с бая заседнал начин на живот.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.06.12 17:53.

21.06.12
18:58

Да де, аз примерно бях написал, че по 1гр., иначе 1,5 до 2 ми трябва. 

Мерси пак!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1