Какви хранителни добавки да взимам (начинаещ съм) ?

21.06.12
20:05

Направил съм едва 3 тренировки във фитнеса, но с един приятел решихме да си вземем Креатин и го взехме.Аз съм висок 178см и тежа 76,5 кг на 15 години. Не съм дебел, но несъм и слаб по-скоро съм набит. Имам си корем и достатъчно сланини ;д . Искам да стана релефен. Какво да взимам и изобщо креатинът ще ми помогне ли ?

21.06.12
20:08

http://www.bb-team.org/articles/1468_hranitelni-dobavki-mini-gid-za-absolyutni-novatsi

Като цяло добавки няма смисъл да се взимат от начинаещи, тъй като тялото ти отначало се развива достатъчно бързо и без тях.Ще се изненадаш колко много ще се развие мускулатурата ти след месец-два, особено ако не си практувал активно спорт досега.Обърни внимание на храната си - тя ти е най-мощната хранителна добавка.

21.06.12
20:57

Днешните шайки хич ви няма ... Още не сте се изпотили в залата и вече скачате на добавките. Защо по дяволите си купил нещо, което не знаеш за какво служи . Със същия акъл утре и Стромба ще вземеш ... Тъжно :( Наблегни на правилното хранене и правилните тренировки. Резултатите няма да закъснеят и без добавки

21.06.12
20:58

Мерси

21.06.12
21:05

Вземам това и съм доволен от резултатите.Ползвам го от доста време :)
Клик

Мнението беше редактирано от Teen Power на 21.06.12 21:07.

21.06.12
22:35

Никакви!

На 15 години тялото ти произвежда достатъчно много хормони и приемът на каквито и да било добавки е неоправдан и по-скоро би ти навредил от колкото да ти помогне! Храни се правилно, ходи редовно да спортуваш и ще видиш резултати!

Съветът ми е този креатин който сте си го купили да го продадеш на някой и с парите да си купиш някаква качествена храна! Ефекта ще е по-добър.

А иначе всички сме били на 15 и сме се водили по големите батковци и сме се опитвали да им подражаваме. Но в повечето случаи (какъвто е и този) това не е правилно!

Хубавите и трайните неща стават бавно, с много усилия и постоянство!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1