Ползвам продуктите на Biogame, но не ми харесва начина ...

29.05.05
10:02

по който се разтварят ( много трудно ), искам да питам продуктите на Nutrim в това отношение по-добри ли са?

29.05.05
10:06

да на нутрим са и по  ХУВАВИ продуктите им ! biogame са възможно наи гнусните продукти толкова скапани че не е истина ! а и за капак са и скъпи бе маика им ****  :shock: на нутрим са на винтове сичко а на biogame са по някав друг смахнат начин :lol:

29.05.05
11:09

На “Биогейм” пия глутамин и Амино 3800 ! И от двете съм много доволен ! Опаковките са им доста зле според мен , но по-важно е качеството на съдържанието ! И според мен глутамина и аминото им са по-скъпи дори и от американските брандове !  Пил съм и супермас 2100,също съм доволен ! На “Нутрим” нещата са  с по-кофти вкус,по- добра опаковка . Но на мен специално праховете им ми действат не особено добре ! Например пих Про голд 90 от 1 кг и отслабнах с 2-3 кг мускули,че и сила бая свалих само за месец !  Всичко както се казва е въпрос на вкус и можеби на партида !

29.05.05
11:19

[quote author=“Trenirashtia”]И според мен глутамина и аминото им са по-скъпи дори и от американските брандове !

точно за тва biogame им се купуват само геинерите и нищо повече накрая .. ще земе да фалират :twisted:

и ще го отпразнуваме подобаващо :lol:

NO

01.08.05
09:23

Наистина, аз пия протеин BIOGAME 84% и разбърквам точно 10 мин. !!!

01.08.05
12:53

много ве аз пия пртоеин на нутрим про голд 90 и се разбарква много барзо за 1или2мин  зех си 400гр. само да пробвам кво е тва протеин от добавки досега не бях пил  вие как си пиете протеина ве хора ?

01.08.05
16:10

аз си го  бъркам във вода или мляко преди лягане кат пия ама ми свърши и са не пия нищо ... :D отдал съм се на пълен мързел :P

01.08.05
16:41

Както каза един от колегите не опаковкаа прави продукта. До колкото съм чувал БИОГЕИМ са едиствената БГ фирма с лиценз затожа ги има и всяка аптека а за цената аз лично съм си ги намирал по евтионо от същтия продукт на друга фирма. Например си земам креатин на БИОГЕИМ 500гр за 40 лв.

а и за креатин а и на биогеим и на други фирми се не ми се разтваря както трябва и това си ме дразни ама ко да прая зобя си и толкова

01.08.05
17:19

[quote author=“Karlson”]а и за креатин а и на биогеим и на други фирми се не ми се разтваря както трябва и това си ме дразни ама ко да прая зобя си и толкова  :twisted:

креатина не трябва да ти се разтваря, седи на кристали, ако случайно се разтвори сигурно не е читав

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1