22.06.12
16:32
Здравейте, тренирам не особено редовно и основно за удоволствие. Сесията свършва и последиците са... катастрофални, а лятото чука на вратата. Търся си L-carnitine и FatBurner, но не съм запознат с тези бърнъри. Разгледах няколко варианта във форума, преди да започна да задавам идиотски въпроси и стигнах до следното:
OxyELITE Pro - Виждам, че отзивите са повече от положителни, трябва ли да се съчетае с Л-карнитин?/не го срещнах в състава/
Super Cuts 3 - Не ми е познат, но видях също добри отзиви.
H.E.A.T Stack - Случайно го срещнах из нета, може и боклук да е, за това питам.
180см, 81кг с мазнини основно в корема и малко по гърба и кръста. Идеята ми е максимално бърз “орелефяващ” ефект в областта на корема и гърба, като съответно в замяна мога да дам 1-2 часа аеробика /бягане или плуване, кое е по-добре?/ 7 дни в седмицата и около 70-80лв месечно.. постижимо ли е това в рамките на 40-тина дена или съм в сферата на фантазиите? Приемам всякакви съвети и относно Л-карнитина и комбинацията му с горните препарати. Мерси :)
22.06.12
16:52
Здрасти,
OxyELITE Pro е наистина много качествен продукт, а относно питането ти -> click
Бих ти препоръчал да си вземеш термо фланелка, поне при мен ефекта е страхотен ;)
22.06.12
16:55
OxyELITE Pro - Виждам, че отзивите са повече от положителни, трябва ли да се съчетае с Л-карнитин?/не го срещнах в състава/
Този фет бърнар има силни действия, не го комбинирай с Л - карнитин, няма смисъл. Как се храниш ? Храната е 70% от това, което искаш да постигнеш :). Прочети за НВД.
22.06.12
16:57
казано от NicK на 22.06.12, 16:54:
Здрасти,
OxyELITE Pro е наистина много качествен продукт, а относно питането ти -> click
Бих ти препоръчал да си вземеш термо фланелка, поне при мен ефекта е страхотен ;)
Нали потенето няма нищо общо с намаляването на мазнини, защото те се изразходват, а не се горят ? Ако греша ме поправи :)
До NicK : Ще проверя тея фланелки, аз лично ползвам готварско, опаковъчно фолио /тва като найлон което е/ Овивам корема с него и добре се получва.
VIktor Hristev : Като храна не мога да изпадам в крайности и знам, че е много важна. Старая се да съм максимално близко до оптимума, в общи линии сутрин извара, кисело мляко /нещо като шейк си правя/ канела задължително. По обед дали яйца, дали месо, броколи, но напоследък се изгубиха от магазина, вечер яко салата, домати, краставици, зеле, спанак, това е в общи линии, ако пригладнея по някое време гледам да залъжа я със салата я с шейк, ей такива работи :)
22.06.12
17:16
До NicK : Ще проверя тея фланелки, аз лично ползвам готварско, опаковъчно фолио /тва като найлон което е/ Овивам корема с него и добре се получва.
Няма смисъл от найлон, нищо няма да направиш, това е просто един мит. Това, че се потиш повече, не значи, че изразходваш повече мазнини. Сложи една мазна пица в тоя найлон и почни да го клатиш, ако след 20 минути пицата не е мазна, тогава си сложи найлон на корема :P. Все едно на пътеката изразходваш 20 калории за 2 минути, като сложиш найлон ще е едно и също.
VIktor Hristev : Като храна не мога да изпадам в крайности и знам, че е много важна. Старая се да съм максимално близко до оптимума, в общи линии сутрин извара, кисело мляко /нещо като шейк си правя/ канела задължително. По обед дали яйца, дали месо, броколи, но напоследък се изгубиха от магазина, вечер яко салата, домати, краставици, зеле, спанак, това е в общи линии, ако пригладнея по някое време гледам да залъжа я със салата я с шейк, ей такива работи :)
В такъв случай подбирай храната. Изварата я остави за вечерта. Закуската трябва да ти е 50% от храненето през деня, тоест най - енергична. Хапвай 150 грама овес + 5 белтъка + лъжичка мед. Можеш да си направиш и една “отвара” :D :
Орехи - 100 грама + едно лимонче, нарязано на малки парченца + 3 сурови яйца + 1 бурканче мед. Разбъркай и хапвай по 2 лъжици сутрин.
Мнението беше редактирано от VIktor Hristev на 22.06.12 17:17.
22.06.12
19:00
казано от Dianko Yovchev на 22.06.12, 17:04:
Ако целта ти е да имаш проблеми с тялото си , давай !
23.06.12
10:44
казано от VIktor Hristev на 22.06.12, 17:16:
Орехи - 100 грама + едно лимонче, нарязано на малки парченца + 3 сурови яйца + 1 бурканче мед. Разбъркай и хапвай по 2 лъжици сутрин.
Да приемем , че въпросната “отвара” е добра. Какви и колко макронутриенти ще си набави от 2 лъжици ? Така , както го написа изглежда , че ще има за доста време...
100гр орехи - 600-700 калории , идващи главно от мазнините (не , че мазнините са лошо нещо !!)
100 гр мед - около 300 к. идващи от въглехидрати
1 лимон .. витамин Ц ? Или може би 20-те калории , които я ги има , я не ?
3 яйца - 220-230 к. - 20 гр протеин , 15 гр въгл.
И това ще го разделяш на хиляда порции ? Найс , найс...