Помогнете ..

Темата е заключена.

22.06.12
19:52

Здравейте , аз съм момче на 15 , 1.70 тежа 90 кг (знам килограмите не са добре , но тъкмо за това исках да пиша в форума на бб-теам) Моля ви кажете ми някаква програма да мога да сваля поне 15,20 кг . Диета + ипражнения или каквото е нужно способен съм да тренирам , обикновено си тренирам бокс но просто тренировките не помагат едни и същи неща всеки ден. И мисля че ми трябва някаква диета..

Аз съм нов в форума затова се извинявам ако темата ми е в грешен раздел :)

Модерация: Неподходящо заглавие!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 22.06.12 19:56.

HE

22.06.12
19:56

казано от Seid Boxing на 22.06.12, 19:52:

Здравейте , аз съм момче на 15 , 1.70 тежа 90 кг (знам килограмите не са добре , но тъкмо за това исках да пиша в форума на бб-теам) Моля ви кажете ми някаква програма да мога да сваля поне 15,20 кг . Диета + ипражнения или каквото е нужно способен съм да тренирам , обикновено си тренирам бокс но просто тренировките не помагат едни и същи неща всеки ден. И мисля че ми трябва някаква диета..

Аз съм нов в форума затова се извинявам ако темата ми е в грешен раздел :)

Помогнато да ти е чадо, но подбирай поне заглавията.
Сега да разясниш лекинко на любезния чичко, който ти пише, какво е “ипражнения”? Нещо средно между упражнения със собствени изпражнения или искаш да добавиш още нещо към хранителния режим? :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1