22.06.12
19:33
Да, това ми е ясно :). Дозата на единия е 30 грама а в него има само 25 протеин примерно, ясно. Обаче пък с 1-2 грама протеин няма голяма разлика според мен. На Pure whey е добър, защото има 76 дози, мисля него да взема, сега се ровичкам по нета, но трудна работа ..
22.06.12
19:42
Как е я вижте - http://professional.multipower.bg/index.php/product/Professional Протеини/45/detail :D
22.06.12
19:46
казано от Витан на 22.06.12, 19:38:
head_hunter:
Patiently educating you since 13th of February 2004 :D :D :D
Това си го слагам директно във подписа :D
казано от VIktor Hristev на 22.06.12, 19:42:
Как е я вижте - http://professional.multipower.bg/index.php/product/Professional Протеини/45/detail :D
Ти човече имаш талант! Вярно известна марка е, Европейски е, но хайде се напъни още малко ;)
22.06.12
20:19
Много ме измъчваш :D. Изглежда този е добър - TWINLAB 100% Whey Protein Fuel, 5 лбс 99 лева..
22.06.12
20:38
Не, че е лош, но има и по-изгодни - продължавай да търсиш, то си е за теб ;)
22.06.12
21:08
Така си е, но се замислих и за гейнър ? - MUTANT MASS
казано от FaceOff на 22.06.12, 18:09:
Всъщност Антов е съвсем близко до истината, но цъкнете на началната страница - воаля -
С по-големи букви не можеха да го напишат - BUILD YOUR OWN BRAND
п.п. Адресът на въпросния сайт е едно към едно с адреса на Пюр Нутришън... В което няма нищо лошо според мен, но ББ Тийм, или Хелт Стор, трябваше да подходят по друг начин с представянето на тая ‘световно известна марка’ и т.н..........
Всъщност Антов много отдавна е цъкнал на началната страница и си е направил съответните изводи (адрес, GMP сертификация, производител на едро, който се концентрира предимно, върху качеството на продукта при сравнително ниска цена и чрез т. нар. Private Label стратегия прехвърля разходите за маркетинг и продажба, върху дистрибуторите, и пр.).
От друга страна обаче Антов е фен на Health Store, особено по отношение на линията им NOW, защото ако поиска да си купи нещо, което е видял в сайта веднага може да го намери в магазина (срещу НДК) и освен това може да си избира “шишенцата” след като им погледне еxpiration data-та, а за Антов тези неща са много по-важни от възможността да спести 10-20 лв. (Всъщност до сега има едно изключение, когато исках да си купя две опаковки Ubiquinol, но в магазина имаше само една).
Това, което ме дразни е изключително неграмотната кампания по налагане на марката в България. И NuCare и Pure Nutrition са еднакво неизвестни в България, но все пак историята зад NuCare е много по легитимна от историята зад Pure Nutrition.
Мнението беше редактирано от antov12 на 22.06.12 23:19.
Всъщност не знам защо написах, че си съвсем близко до истината, при положение, че за да пуснеш линка на Nucare ми беше ясно, че знаеш за какво става въпрос. По-скоро линкнах началната страница, за тези, които нямаше да си направят труда... И подкрепям напълно казаното от теб за ‘рекламната кампания’ на въпросната марка, и макар и аз отдавна да знам за какво става въпрос, си траех (както вече казах не че има нещо лошо в това въпросните продукти да излизат от този производител) защото не искам да преча на ничий бизнес.