22.06.12
22:24
Здравейте, доста изчетох, но честно казано не разбирам повечето от диетите, по които другите фитнес маниаци се водят. Аз имам опит само с НВД. Ще споделя моята диета изготвена е от Б.Христов (знам(giggle)) следвах стриктно я миналата година за около 6м, резултатите бяха на лице-от 67кг до 61кг (висока съм 180см) и то със съвсем леки тренировки. Преди 2седмици я започнах отново и въпреки, че е рано да се говори за каквито и да е било резултати, усещам че нещо не се получава..
Притесненията са ми основно дали организмът ми не е под някаква форма “привикнал”, освен това ми коства много да се възстановя след тренировка и чувствам известна отпадналост.Четох, че менюто трябва да се разнообразява, но аз съм бедна откъм фантазия.. Храня се по следния план:
8:30- 3 белтъка, 1 жълтък 3 супени лъжици трици във вода и шайба ананас (в тренировъчен ден е банан)
след около час във фитнеса
12ч- 150гр пилешко или риба със зеленчуци и половин печен картоф
15ч- пилешко или риба с зеленчуци
18ч- извара, слънчогледови семки с краставица или домат
21ч-месо+ салата
Честно казано 5-то хранене ми идва в повече и мисля да се откажа от него, не знам дали ще е грешка?!
Тренирам с фитнес инструктор, редувам различните мускулни групи:
днешната тренировка:
10 мин. крос тренажор
3х20 клека с щанга
3х20 римска тяга
3х20 Качване на степ с дъмбели
между всяка от сериите крос тренажор 1мин.
кардио 15мин. бягане на пътека 1 мин спринт -1мин бърз ход
Целта е класика, да изчистя мазнини и развия мускулните групи хармонично.
От утре вкарвам и хранителни добавки в плана (никога не съм ползвала) спрях се на:
Pure Nutrition Black Fire
Pure Nutrition Carni-X 1000
и Суроватъчен протеин
Ще се радвам на всякакви критики, корекции - всичко що е градивно!
22.06.12
22:27
По-добре замести 18:00 с месо+салата и не яж повече. Другото е окей.
22.06.12
22:56
Ще пробвам, благодаря!
23.06.12
15:27
Режима е добър, но е хубаво да включиш и бадеми до 50грама защото е хубаво и тях да ги има в режима, а за добавките които почваш Carni-X е много добър, така че и той ще помогне още повече за изгарянето на мазнини. Иначе като цяло всичко е супер