20.06.12
22:11
Здравеите ,след няколко дневно търсене в нета попаднах на точното място :).Ще дам малко инфо за мен ,на 43 години съм преди около 2 години се подложих на диета и свалих 38кг.От 108 кг свалих до 70, бях много стриктна и резултатите не закъсняха .За сега успявам да потдържам теглото си .Това което ме безпокои и вече искам да променя е висящата кожа .Реших да спортувам , нещо което никога през живота си не съм правила ... Имам нужда някои да ми помага, зле съм със абсолутно всичко , никакви знания в тази област ,чак ме с срам да го напиша , но това е истината .Целта ми едновременно с това да сваля още 5кг .Ръст 1.67.Не съм се мерила скоро за да напиша мерки ,но утре и това ще свърша.За първи път си правя дневник.Дано не я оплескам .Записах се в фитнес зала .Тренирам по 1 час на ден.Сега дано успея да обясня както трябва това което тренирам ,
Понеделник-аеробика
Вторник-тренировка с тежести
сряда -колело
Четвъртък-аеробика
петък - тренировка с тежести.Всичко това е групово с инструктор.А на мен ми се иска да знам за нещо повече за уредите от залата как и колко да тренирам на тях.Също така приемам и съвети относно хранителният ми режим.Може пък и там да бъркам .Сега ще ви напиша какво съм яла вчера , понеже днес си направих чист протеинов ден.
7.00 -кафе с мляко обезмаслено
7.15-закуска 0.300 обезмаслено мляко с 2 лъжици овесени трици и 2 лъжици овесени ядки
10.00 - 0.200 диня
13.00- обяд патладжан с извара и белтък на фурна , 0.100 телешко куфте на скара едно яице залата зеле
16.00- една ябълка и парча баница с извара и яице
17.00 -кафе с мляко
21.00- яице, зеле яхния( без олио),около 0.100 телешко куфте на скара.
Да отбележа , хляб ,олио захар ,тестени не ям.Храня се със зеленчуци месо пилешко , телешко риба, яица, кисело мляко прясно мляко и двете са обезмаслени.Плод всеки ден около 0.300 гр по принцип гледам да е до обяд, но понякога много рядко го хапвам и следобед.Вода всеки ден минимум 3лт.Повече може но по малко не .Ами това е за сега очаквам вашите съвети.
От далече личи “Дюканска” мания тука.
Драга госпожо, горещо Ви съветвам да включите полезни мазнини(олио,зехтин,кашкавал, сирене, ядки, свинско и т.н.) в диетата си, защото последствията могат да бъдат изключително неприятни, в някои случаи дори необратими!! Следващия път като идете на фитнес се консултирайте и с инструктора за подобряването на диетата Ви и по-скоро към правилно и здравословно хранене.
Мнението беше редактирано от Dampio на 20.06.12 22:19.
20.06.12
22:47
Благодаря за бързия отговор , За режима по които свалих излишните килограми познахте .Но тои забранява плодове .А аз си ги вклучих вече.Ок ще добавя зехтин , сирене и кашкавал също.Но инструкторката нищо особено не казва , техният проблем е ще ти кажа ако ме наемеш за лична инструкторка , а това тук е лукс 250 евро на месец.Затова се надявам някои да ми помогне и да ми даде съвет за тренировките в залата.Обичам да довършвам нещата .Така че чакам съвети .
21.06.12
18:42
Днес храната ми беше :
закуска 7.30 -прясно мляко с овесени трици и малко сирене
1 закуска 10.30- диня около 0.200гр
обяд 12.30 - салатка е телешко филе, кола лаит
сл.закуска 16.30- салата зеле , телешко филе , 1 яице, и парче баница ( с извара и яице) бях мн гладна
Днес по програма имам аеробика 1 час.За деня до тук 3 кафета и около 2лт вода.Водата ще бъде около 3лт за деня.Сега ще се разровя в форума да видя кога трябва да ям преди тренировка или след тренировка.Вечерята я пропуснах , не бях гладна .
Мнението беше редактирано от zeyneb kadir на 22.06.12 16:13.
22.06.12
16:17
Днес закуска същата
2ра закуска - ябълка
обяд- телешко със зеле
следобедна закуска - баница и салатка зеленчуци
вечеря - РИБА СЪС САЛАТКА
По програма 1 час тренировка със собствено тегло и малко тежести.За деня 3 кафета , вода 3лт.
казано от zeyneb kadir на 20.06.12, 22:47:
Но инструкторката нищо особено не казва , техният проблем е ще ти кажа ако ме наемеш за лична инструкторка , а това тук е лукс 250 евро на месец.Затова се надявам някои да ми помогне и да ми даде съвет за тренировките в залата.
Надявам се си давате сметка, че въпросната инструкторка е вложила време и пари в това да се образова и при положение, че с това си изкарва хляба, не е уместно да го отчитате като проблем. Представете си, че някой дойде на вашето работно място и поиска да му свършите това, за което другите ви плащат безплатно...дали ще се съгласите на драго сърце?
Форума е място, където се обменят опит и мнения, не е място за професионална помощ. :)
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Margi на 22.06.12 21:30.
22.06.12
23:24
Разбира се че си давам сметка .Затова и и двата ми поста завършват на очаквам съвети а не очаквам професионална помощ.Явно някои нещо се е засегнал професионално....Ще пиша редовно това е моят дневник , както казах обичам да довършвам нещата.Независимо колко усилия и време ще ми струва.Но все пак не мисля че непременно трябва да имам личен инструктор с които трябва да тренирам .И още нещо свързах се с професионалист които ще ми направи индивидуална програма , която ще следвам .