Помощ - Коремно Възлизане

07.06.12
20:43

Здравейте,преди да започна темата ще ви се представя.Аз съм Станислав на 12 години съм  но по някаква причина приятелите ме наричат Стасо :Д та да оставим шегата на страна.От 1-2 седмици тренирам стрийт фитнес и мога към 15 пълни и чисти кофички и 5-6 набирания но коремното възлизане някак ми куца.Самата техника ми е много сложна  иначе имам нужната сила тъй като 1 мои приятел едвам прави 3 набирания и може коремно но на мен ми е много сложно :Х . Ако може да ми обясните самата техника какво представлява и как се изпълнява ще съм ви много благодарен.Предварително ви благодаря :)

Здравей , адаш.
Много е проста техниката - набираш се до горе и се завърташ.
С времето ще го научиш. ;)

Едновременно се набираш и вдигаш краката нагоре. Лесно е, ще го схванеш бързо.

17.06.12
22:56

Пробвай да застанеш в крайната позиция - над лоста и се превърти бавно напред, но настина се постарай да е бавно, от началото до края. Това би трябвало да ти даде малко усещане за движението...

Мнението беше редактирано от MrNikoi на 17.06.12 22:57.

23.06.12
00:19

Благодаря ви за отговорите :) . Ще опитам

23.06.12
02:09

Значи.. за да научиш движението трябва да започнеш да клякаш... Няма друг вариант.. Примерно аз мога коремни до безброй, тоест докато ми се завие свят, само защото долната ми част тежи повече от горната и с центробежната сила правя кръгчета около лоста. :}

27.07.12
18:18

Благодаря ти за отговора.Вече имам резултат от тренировката но не ми достига много малко сила за да се набера :Х.Успявам да дигна краката си така си стоя и само трябва още малко да се набера за да се превъртя но не успявам.Надявам се че до 1-2 седмици ще успея :)

Аз го научих, като първо се превъртях на лост, висок колкото мене (със засилка се превърташ). От там схванах техниката и още същия ден се научих да го правя на по - високи лостове!

05.09.12
10:00

Ако говориш за обикновеното коремно е добре също и малко базова сила в корема (коремни преси и повдигане на краката), докато коремното без докосване на лоста вече е 80% техника ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1