26.06.05
13:15
хора кажете някоя диета за урелефяване.не сам мнг 80кг 184см искам да напрая яки плочки за лятото и един хубав тен 6те опраят работата :)))
01.08.05
18:41
[quote author=“PlAyBoY1”]хора кажете някоя диета за урелефяване.не сам мнг 80кг 184см искам да напрая яки плочки за лятото и един хубав тен 6те опраят работата :)))
bate relefa se postiga s syrvaty4ni proteini i dosta pretovareni trenirovki!ako iska6 korema da stane trqq da go pretovarva6 pone 4 puti v sedmicata a prez drugite dni da go trenira6 v po oblek4en rejim!ako e v ku6ti pravi6 pulni koremni i kysi smenq6 stoikata i prodyljava6!tova da se povtarq pone 1-1.30 4asa trqq korema da po4uvstva bolka i pretovarvane! :D i v knigite pi6i taka za korema mislq 4e 6te ima uspeh
Пиши на кирилица!
Не разбрах само, какво общо има тренировката на корема с орелефяването? Ако човека пита за диета, не е нужно да му обясняваш как трябвало да смачква корема. Ефекта от това ще е нулев. Не знам в кои книги си го чел това за корема, в мойте книги пише друго ;)
За PlAyBoY1 - всяка дието с отрицателен калориен баланс може да свърши работа за орелефяване, но по определени причини се предпочита НВД. Смятам, че можеш сам да прочетеш подробности за прилагането и.