16.06.12
20:36
Здравейте.Никога не съм правел релеф и мисля да орелефявам месец два.Ще взимам Протеин и глутамин за да не губя много ММ 180 съм 82-3 кг. имам бая корем какви препоръки имате към мен.Упражнения за оформяне,повторения,серии,храни за да премахна мазнините без да изгубя ММ.Протеина преди и след трен. глутамина преди след и преди лягане ?
мисля да си направя така програмата :
понеделник-Гърди,предно,странично рамо и корем
вторник-гръб и задно рамо
четвъртък-крака
петък-ръце
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
17.06.12
08:39
Прочети тук за хранителните режими първо http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
Като гледам от поста ти ми се струва, че сега започваш да тренираш за това ти препоръчвам кръгови тренировки за начало(обхващат цялото тяло.
Ако, съм сгрешил и тренираш повече 6 месеца и си изучил упражненията, мога да те посъветвам да тренираш със свободни тежести сплита, който си намислил. Увеличи броя на повторенията в серията, както и увеличи интензивността на тренировката.
Мускулна маса няма как да не загубиш(поне аз още не съм открил технология да чистя мазнини и да не свалям ММ), но може някой да ти каже тайната. Аз ще съм тук за да я прочета-:).
Успех !
17.06.12
08:45
БЦАА + протеин е тайната . Дори и да загубиш ММ , то ще е минимално .
17.06.12
09:05
казано от Мартин Георгиев на 17.06.12, 08:45:
Тайната далеч не е в хранителните добавки ;)
17.06.12
10:45
Релеф се прави най вече с правилно изготвен хранителен режим или поне той е преди всичко останало. :)
Поздрави !!!
23.06.12
21:23
казано от Виктор Стойчев на 17.06.12, 09:05:
казано от Мартин Георгиев на 17.06.12, 08:45:
Тайната далеч не е в хранителните добавки ;)
Като не е кажи каде е тайната ?
23.06.12
21:30
Можеш даже да качваш ММ и да сваляш едновременно—> личен пример.. Като е добър хранителният режим , има 2-3 добавки (не е 100% нужно) и ако си с повечко мазнини (над 15) Поне при мен е така