29.07.05
16:01
Колко е рекорда някои знае ли ?
П.С: имах предвид в България :)
29.07.05
16:06
Пробвай така
Влизаш в Гоогле и пишеш 75kg in lb -> излиза че е 165 либри
и после почваш да търсиш нещо от рода на 165 lbs bench press world record .. Успех 8)
edit: Виж аз кво намерих: Larry Miller - Drug Free World Record Holder in the Bench Press 529@165 ...т.е. 239.950364 kilograms
29.07.05
23:38
след като си постнах мнението :wink:
след като си постнах мнението :wink:
Да поправих се :D
Но никой не ми отговори.НИкой ли не знае?
Сега хич не съм в час с тези рекорди, но мисля че Любо лежанката трябва да държи този рекорд и май беше към 210-220 кила. Но хич не съм сигурен, просто нещо такова ми се върти в главата. Той май се състезаваше до 70 кг, но май и до 75 никой не може да го победи...
30.07.05
15:05
А може рекорда да е на Веселин Вешев една личност която някои от вас не са чували дори, но той не е показен като Любо.
Кой е той и къде тренира?А колко вдига?
За Любо знам 4е рекорда му беше 230 при тегло 83 кг.
А някой да знае колко е натуралния рекорд - без химии :)
А има ли такива състезания?
01.08.05
20:04
Най-голямата гира вдигана на лежанка от българин в до 75кг е на Робърт Михайлов 195кг.
На световното по Пауърлифтинг в южна Африка през ноември миналата година. Там му бе взета допинг проба която е отрицателна.
Вешев никога нее вдигал на 75! А Любо никога нее давал допинг проба :!: :wink:
[quote author=“sa6o88”]Най-голямата гира вдигана на лежанка от българин в до 75кг е на Робърт Михайлов 195кг.
На световното по Пауърлифтинг в южна Африка през ноември миналата година. Там му бе взета допинг проба която е отрицателна.
Вешев никога нее вдигал на 75! А Любо никога нее давал допинг проба :!: :wink:
Понеже не съм наясно , ако взимаш анаболи - след колко време не те хваща допинг пробата?
01.08.05
21:49
Зависи от много неща.
Вида на прием,орален или инжекционен, маслен или воден разтвор, ако е инжекция. Субстанцията която се взима и времето и за полуразпад. Също и дозата е важна.
Стромбата на хапчета се чисти за около 30 дни. Деката за около година ,година и половина. Тестостерон пропионата за около 2 седмици.
ХР за няколко часа :wink:
[quote author=“sa6o88”]Зависи от много неща.
Вида на прием,орален или инжекционен, маслен или воден разтвор, ако е инжекция. Субстанцията която се взима и времето и за полуразпад. Също и дозата е важна.
Стромбата на хапчета се чисти за около 30 дни. Деката за около година ,година и половина. Тестостерон пропионата за около 2 седмици.
ХР за няколко часа :wink:
Значи нещо като натурален рекорд нямам как да е сигурен , в смисъл от някой, който не е взимал нищо по-химичмо :)
Тъпа работа.
[quote author=“sa6o88”]Деката за около година ,година и половина.
офф
Деката може да се открие в кръвта до 6, максимум 9 месеца. В зависимост количеството и продъжителността. Може и за по малко от 3 да изчезне.
02.08.05
20:08
[quote author=”Чукундур”][quote author=“sa6o88”]Деката за около година ,година и половина.
офф
Деката може да се открие в кръвта до 6, максимум 9 месеца. В зависимост количеството и продъжителността. Може и за по малко от 3 да изчезне.
Може да поспорим по въпроса. Незнам от каде черпиш данни , но явно са стари. От тази година пробите се тестват по нови методи и са далеч по прецизни от досегашните. Има и някой промени. Например тестостерон/епитестостерон досега съотношението трябваше да е под 6 към 1 , а сега максимум 4 към 1.
Чукундур, ти колко проби си дал????????
[quote author=“sa6o88”][quote author=”Чукундур”][quote author=“sa6o88”]Деката за около година ,година и половина.
офф
Може да поспорим по въпроса. Незнам от каде черпиш данни , но явно са стари. От тази година пробите се тестват по нови методи и са далеч по прецизни от досегашните. Има и някой промени. Например тестостерон/епитестостерон досега съотношението трябваше да е под 6 към 1 , а сега максимум 4 към 1.
Чукундур, ти колко проби си дал????????
Възможно е, скоро не съм се информирал по тези въпроси. А иначе никога не съм давал проби, най-верочтно няма и да дам :lol: .
А може рекорда да е на Веселин Вешев една личност която някои от вас не са чували дори, но той не е показен като Любо.
...Неговият (на Вешев)е в кат.до 82,5кг. И двамата с Любо са/бяха в тази кат. Но и двата чисти/легални рекорда са на Вешев. На последното Републиканско по вдигане от лег/в Хасково 24-25.05.08г./ Вешев вдигна 216,5 кг. и така счупи собствения си рекорд от 2005 год.
04.06.08
19:23
казано от kuazer на 04.06.08, 17:18:
...Неговият (на Вешев)е в кат.до 82,5кг. И двамата с Любо са/бяха в тази кат. Но и двата чисти/легални рекорда са на Вешев. На последното Републиканско по вдигане от лег/в Хасково 24-25.05.08г./ Вешев вдигна 216,5 кг. и така счупи собствения си рекорд от 2005 год.
Ти направи доста голям времеви скок с тази архивна тема :-)