24.06.12
15:53
Здравейте, съфорумници! Искам да понамаля малко мазнините и както всеки друг да не падне много мускул. Насочил съм се към ВМ-НВД, но не знам дали това е най-добрата алтернатива за мен и дали това, което търся с този вид хранене мога да го постигна. Малко информация: 175/75-78кг. Нека тези, които са били на ВМ-НВД или смятат, че има по-добър вариант да споделят мнение. Благодаря предварително, за отделеното време! :)
24.06.12
16:24
няма как да знаеш кое ще ти подейства най-добре след като не си пробвал, пробвай и сам ще се убедиш
казано от Владимир Димитров на 24.06.12, 16:24:
няма как да знаеш кое ще ти подейства най-добре след като не си пробвал, пробвай и сам ще се убедиш
Аболютно си прав, няма как да разбера дали е добре за мен като не съм го пробвал, но дали е най-подходящото се чудя..
24.06.12
16:52
При правилно НВД-ВМ,добра суплиментация и тренировка трябва да подейства на 100% :P.Моят съвет е да правиш интервално бягане като кардио за да щадиш мм и ако имаш средства може да си вземеш една суровтка да пиеш.
Успех
казано от Georgi Ivanov на 24.06.12, 16:52:
При правилно НВД-ВМ,добра суплиментация и тренировка трябва да подейства на 100% :P.Моят съвет е да правиш интервално бягане като кардио за да щадиш мм и ако имаш средства може да си вземеш една суровтка да пиеш.
Успех
И аз мисля, че НВД-ВМ ще ми хареса. Кардио ще правя 3-4 пъти в седмицата след тренировка. Продължителността на кардиото ще е 20мин, като ще включва: 3мин спринт; 1мин ходене; 3мин спринт; 1мин ходене и така до 20мин. Имам суроватъчен протеин още около 700гр. :)
Реших се вече ще започна НВД-ВМ, доста ми допадна и мисля, че ще ми хареса резултата с нея. За да не пускам нова тема и без това сайта е препълнен с информация, от която голяма част е полезна. Ще се консултирам с вас и за изготвеният хранителен режим. Това е в нетренировъчен ден иначе в трен ден има протеинов шейк след тренировка. Тренировката ми се пада след обяда. Има ли някъде грешки и къде са те. :)
протеинов шейк
200гр кисело мляко 50гр овес
100гр пил.пържола салата 50гр кашкавал/сирене
50гр бадеми 2 яйца
2 яйца салата
200гр извара
24.06.12
17:52
Лепи само спринтове щом не искаш да гориш мускул !
казано от tomboxer на 24.06.12, 17:48:
Продължителността на кардиото ще е 20мин, като ще включва: 3мин спринт; 1мин ходене; 3мин спринт; 1мин ходене и така до 20мин.
3 мин спринт ти нещо бъзикаш ли я пробвай първо 30 секунди да видиш колко бързо ще изплезиш езика след 5-6 серия :)
Мнението беше редактирано от Pavel на 25.06.12 21:37.