24.06.12
16:58
Здравейте,
искам да споделя с Вас моя прогрес.
За около 60 дни свали около 5кг.,с бягане и с диетка.
Според Вас има ли ефект?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 24.06.12 16:59.
Здравей. Казваш, че си свалил 5кг и питаш дали има ефект, що за логика следваш? Или просто ътеншънхорваш?
24.06.12
17:05
Супер си адаш :P.Все така за напред!!!
24.06.12
17:09
Браво! Екстра си, само така.
П.п.: Яко е да знаеш, че си направил нещо подобно със собствената си воля, нали? :)
24.06.12
17:28
И това са само 5 килограма :O.Чудесно ! :)
Поздрави !!!
24.06.12
17:47
Страхотен разултат и то само за 2 месеца,а за корема да не говорим - много труд си положил.Дано не ти е коствало нещо!
ПП. Бягането прави чудеса - винаги съм го казвал,но си иска и равномерно хранене и ето го резултатът !
Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 24.06.12 17:50.
24.06.12
18:41
Дай повече подробности де. Каква ти беше диетата? Всеки ден ли тичаше ? Добавки взимал ли си .... ?
24.06.12
19:24
Има разлика и в татусите:))) Добре си се справил,ако това ти е била целта!
За 2 месеца от човек със стронгменско тяло си се превърнал в кандидат за конкурс по културизъм...
Браво за постигнатото, но... bitch please… диета и бягане не могат да направят това от теб, както и хранителни добавки, правилата на форума забраняват да си изкажа предположението.
24.06.12
20:12
казано от Ivaylo Stefanov на 24.06.12, 19:24:
Не че искам да правя хайт, но не само че има разлика в татусите, но един липсва(татуса на дясното рамо го няма на втората снимка, а татуса на лявото рамо го няма на първвата). И малко ми струват, че са двама различни хора. Може и да бъркам иначе определено има разлика между двете снимка. Ако един човек браво за положения труд и резултата. Но...
казано от Марин Маринов на 24.06.12, 20:12:
казано от Ivaylo Stefanov на 24.06.12, 19:24:
Не че искам да правя хайт, но не само че има разлика в татусите, но един липсва(татуса на дясното рамо го няма на втората снимка, а татуса на лявото рамо го няма на първвата). И малко ми струват, че са двама различни хора. Може и да бъркам иначе определено има разлика между двете снимка. Ако един човек браво за положения труд и резултата. Но...
огледало?
24.06.12
21:24
Предполагам(почти съм сигурен),че са от тези временните,но това не е важното в момента.Важен е резултата,който пича е постигнал.
казано от Puppy на 24.06.12, 19:43:
За 2 месеца от човек със стронгменско тяло си се превърнал в кандидат за конкурс по културизъм...
Браво за постигнатото, но... bitch please… диета и бягане не могат да направят това от теб, както и хранителни добавки, правилата на форума забраняват да си изкажа предположението.
Не е верно! :D
Аз съм правил за около 60 дни подобна промяна...е с разликата,че не свалих 5 а качих 12 кг ;) демек в обратния ред..а формата ми беше като на лявата снимка :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 24.06.12 21:45.
казано от Puppy на 24.06.12, 19:43:
О, моля те, сигурно ако ти покажа мои снимки, ще решиш, че не спирам химията ;)
Съвсем нормален и реален прогрес.
Аз също свалих 5 кила за 2 месеца, и то без бягане и диети, ама не го намирам за кой знае какво и затова не пускам теми.
24.06.12
22:01
Привет отново,
първо да споделя някой неща с Вас:
Що се отнася до,татосите,мои са споко.просто на дясното рамо си я продължих към гърдата ,но татуиста ми е много добър и не се личи,че са две!И съм аз на двете снимки:)
Що се отнася до това дали взимам некакви “добавки”или химия, вече спечелих една торта в залата,защото ме убеждаваха че без “химия “и добавки не става и ми платиха изследванията и после купиха торта “ГАРАШ”:)
Просто се хванах и се преборих, погледнете ми предните постове какво съм питал,и ще Ви стане ястно.
Тренирам здраво в залата и правя кардио здраво по два пъти в седмицата/сряда и събота/и пресите ги правя разделено.т.е.долни и горни мускули /пон.и четв./и странични/втор.и петък/, в сряда правя само 100 коремни преси на един път.
Храната ми е долу горе същата както и преди,без хляб освен сутрин,и без много въглехидрати.
Хванах се на инат ,за да покажа на децата в залата ,че всичко е възможно, без добавки и други боклуци,,само труд и воля.
всичко това е съчетано с ежедневни тренировки на лост/без неделя/, и даже с риск да прозвучи като хвалене,най-накрая направих това силово,голяма борба падна,но се преборих:).
Искам да Ви благодаря за мненията,важни са за мен!
Поздрави:
Георги.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.06.12 22:22.
В подкрепа на Георги ще кажа, че аз също отслабнах от 87 кг на някъде около 77 само с бягане и това, което тогава мислех за диета (по-малко ядене и салата към храната ). Вярно, не бях мускулест, но загубих много малко от това, което имах. Какви са вашите предположения ? Ползвал ли съм добавки ? А колко неща извън правилата на форума съм употребил?
Георги, браво ! Дори след 2,5 години трениране , много четене за фитнес и трениране и попиване на чужд опит не се чувствам и не съм компетентен, но все пак бих ти дал една препоръка - не прави коремни преси. Обикновената коремна преса натоварва повече hip flexor-ите. Препоръчвам ти централен и страничен планк, ако са ти леки тези упражнения може с тежест на таза да ги правиш. Това съм го чел от световно известни треньори, не са мои предположения,гадания и т.н.
Извинявам се, ако съм обременил някого с разказа си за тренирането ми и опита ми. Аз също се дразня как някои хора във всяка тема пишат колко килограма вдигнали и какво им казали в залата.
25.06.12
00:59
Браво!Батка си и то нацепена :)
25.06.12
15:57
Браво,добър прогрес.