Моля, помогнете ми при избора на липотропен фет-бърнър

25.06.12
15:54

Здравейте приятели. Другата седмица взимам заплатата и ще си взимам бърнар  , защото имам нужна да сваля мазното от корема (ще си правя плочки). Говорих с 2ма приятели като 1ния ме посъветва да си взема един от тези 3те  :  Universal Nutrition Super cuts 3 , Biotech USA Super fat burner , OPTIMUM NUTRITION Mega Fat Burners 60 Tabs.
2рия е бивш фитнес инструктор и ми каза , че тези бърнари не са за мене , а са за напреднали спортисти и ми препоръча този :  Lipo Trim - 120 таблетки

вие как мислите ? имам 3 месеца стаж в фитнеса. 186см , 86кг съм. трябва ми липотропен бърнар.

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 25.06.12 15:57.

SO

25.06.12
16:07

Мнение.Нищо няма да направиш,ще си дадеш парите на вятъра...и плочки няма да направиш...АКО!ядеш по начина по който си ял до момента.И на 1,86/86 кила,ако направиш плочки(в което силно се съмнявам) ще заприличаш на сомалийски сирак

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 25.06.12 16:09.

Мила

25.06.12
16:11

+ това, нито един от бърнерите не става. Бърнари за напреднали спортисти...тц тц тц.
Храна и тренировки, това ти трябва + мнението на @Делев.

25.06.12
16:24

ех като почнете така... ясно е че без хранителен режим и активно бягане няма да постигна нищо. все пак това  са фет бърнари за какво служат ? пише , че са за топене на мазнини.

HE

25.06.12
16:33

казано от ilian dimov на 25.06.12, 16:24:

ех като почнете така... ясно е че без хранителен режим и активно бягане няма да постигна нищо. все пак това  са фет бърнари за какво служат ? пише , че са за топене на мазнини.

Ми хайде взимай тогава да те видим, а? То ако така ставаше, нямаше да има толкова дебелаци и дебелани! Знаеш ли защо въпреки фетбърнърите ги има? Защото спазването на хранителен и тренировъчен режим не е за всеки, иска се воля, постоянство и лишения, а не можеш да получиш нещо без да дадеш и не, не говоря за пари, а за пот, време и усилия от всякакъв характер!

Иначе можеше поне малко да прочетеш раздела преди да се спреш на посочените, да не говорим, че щом си се спрял на това, то съставки и работещите им дози не ти говорят нищо.

25.06.12
16:49

добре ето вижте тази тема да видите , че има и др разбирачи които съветват да се  взимат тези бърнари. Повтарям ви пак оставете на страна хранителния режим и потта говорим само за самия фет бърнар и качеството му.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59158

HE

25.06.12
17:05

казано от ilian dimov на 25.06.12, 16:49:

добре ето вижте тази тема да видите , че има и др разбирачи които съветват да се  взимат тези бърнари. Повтарям ви пак оставете на страна хранителния режим и потта говорим само за самия фет бърнар и качеството му.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59158

Малко ще ме прощаваш, но това има в магазина, това предлагат ;) Отново ти казвам, че говориш наизуст, а понятието съдържание и работни дози на съставките са ти много гъста мъгла!

GI

25.06.12
19:03

Пич явно е че си решил да си вземеш и няма как някой да те разубеди.Просто се старай да ядеш малко “по-умно”.Иначе да ти тези продукти не струват,така и така ще си вземаш нещо поне не си хвърляй парите за продукти от класа на био шит :X

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1